26 / 05 / 2024

Meclise yeni lokanta mı yapılacak

Meclise yeni lokanta mı yapılacak

Yedi lokanta ile milletvekilleri, seçmenler ve personele hizmet veren Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 8. lokanta da açılıyor. 5 ayda inşaatı tamamlanması planlanan lokanta toplam 550 kişilik.

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kira sözleşmelerinde yeni düzenleme meclise geliyor!

Kiracı ve ev sahiplerini yakından ilgilendiren kira sözleşmeleriyle ilgili yeni düzenleme, bayram sonrası meclisin gündeminde olacak. İşte ayrıntılar...

Yeni torba meclise geliyor: Deprem yasası, kiralık evler ve emekli zammı gündemde 

Ekonomik ve sosyal güvenlik konularında birçok yeni düzenleme Meclis'in gündemine geliyor. Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği bu reformlar, sırasıyla Meclis'e sunulacak. İlk kapsamlı kanun teklifinin hazırlıkları da başlatıldı. İşte bu ilk torba nelerin yer alacağına dair bilgiler…

Konut satışlarına yeni düzenleme! Ön ödemeli satışlarda teslimler gecikmeyecek!

Ön ödemeli şekilde satışı yapılan konutların sözleşmede belirtilen zamanda tüketicilere teslimi zorunlu tutulması amacıyla hazırlanan yeni yasa teklifi meclise sunuldu. Bu kapsamda tüketicilerin konut teslimlerinde mağdur olmasının önüne geçilmesi planlanıyor.

15 yeni üniversite kurulmasına ilişkin kanun tasarısı!

Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, meclise verildi. Tasarı ile 15 yeni üniversite kurulacak..

Sandıklı Yeni Sanayi Sitesi tamamlandı!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Yeni Sanayi Sitesi'ndeki eski ve miladını doldurmuş işyerlerinin yerlerine modern ve konforlu 6 adet yeni işyeri ve 1 Adet Lokanta yaptırdı...

Yeni imar kanunu meclise sunulacak!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği, 92’inci Genel İdare Kurulu toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, yeni imar kanunu ile mevzuat hazırlıklarında sona gelindiğini ve çok yakında Meclise sunulacağını söyledi.

2Bde orta yol aranıyor, Meclise gitmesi gecikiyor!

Yılbaşına kadar Meclise gönderileceği açıklanan 2B Yasasında bir türlü formül bulunamıyor. Bu yüzden de yasa Meclise gönderilemiyor. Maliye Bakanlığı, yeni bir 2B tasarısı daha hazırlayarak Orman Bakanlığına gönderdi

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Meclise yeni lokanta mı yapılacak Haberi

Meclise yeni lokanta mı yapılacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hali hazırda 7 lokanta bulunuyor. Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, lokantalar milletvekilleri, seçmenler ve personele hizmet veriyor. Şimdi de 8'inci lokanta açılması için çalışmalar yapılıyor. Vekiller tarafından kullanılacak olan yeni bahçe lokantası binasının inşaatı için 8 milyon 670 bin TL'ye sözleşme imzalandı.

Milletvekillerine hizmet verecek olan bahçe lokanta binası için, 11 milyon TL yaklaşık maliyet belirlendi ve 8 milyon 670 bin TL'ye anlaşma sağlandı. Yeni lokantayı 5 ayda inşa edecek olan “Güzeller” firması ile 2 Aralık günü sözleşme imzalandı. Meclis'te yer alan  ve “Tabur Restoran” olarak anılan lokanta yıkılıp, yerine otopark inşa edilmişti. Şimdi bu bölgeye yeniden lokanta inşa edilecek. Yeni lokanta toplam 550 kişilik olacak.

YIKIP YENİSİNİ YAPIYORLAR

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer konuyla ilgili olarak “Tabur...