06 / 05 / 2024

Medyan 35 ön talep

Medyan 35 ön talep

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirdiği Tablo Adalar projesini satışa çıkaran Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi için düğmeye bastı.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Konut krizi yabancı öğrencileri vurdu! Kanada'daki yabancı öğrenci sayısının yüzde 35 azalması bekleniyor!

Kanada’da hükümet, konut krizini ağırlaştırdığı gerekçesiyle uluslararası öğrencilerin sayısına sınır getiriyor. Üst sınır 2024 yılında yaklaşık olarak 360 bin vize olacak. Bu da 2023 yılına göre yüzde 35’lik bir düşüş anlamı taşıyor.

Kahramanmaraş'ta depremde 35 kişinin yaşamını yitirdiği binaya ilişkin 5 sanık hakkında iddianame hazırlandı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 35 kişinin hayatını kaybettiği 10 katlı Ezgi Apartmanı'nın yıkılması ile ilgili olarak ikisi tutuklu, biri tutuksuz, ikisi firari 5 sanık ile ilgili olarak iddianame hazırlandı.

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Bitcoin 17 ayın zirvesini görerek 35 bin doları aştı

Bitcoin fiyatları, haber akışlarının da sebebi ile bir kez daha sert bir çıkış yaparken, bugünkü yapılan işlemlerde 35 bin doları geçti ve 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Küresel bazda kripto paraların piyasa değeri ise son 24 saatte yüzde 7,59 kadar çıktı.

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı iddia: Doların yeni hedefi 35 TL!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yakın geleceği konusundaki çarpıcı tahminleriyle finans dünyasını sallıyor. Geçer'in uyarısına göre, doların dalgalanmaları artacak ve Ekim ayında büyük bir sıçrama yaşayarak 35 TL seviyelerine yükselecek. 

Belediye tam 35 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Manisa İli Akhisar Belediye Başkanlığı, Manisa Akhisar'da yer alan 35 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

A101'de çılgın indirim başladı: 2 kg yoğurt 35 TL'ye, beyaz peynir 63 TL'ye, reçel 29 TL'ye düştü!

A101 haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. Bu kapsamda, 2 kg yoğurt 35 TL'ye, beyaz peynir 63 TL'ye, buğday unu 19 TL'ye düştü. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu detaylar...

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

2. el araçları sıfır fiyatının üzerinde pazarlayanlara 35,4 milyon TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2. el araçların üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilan yoluyla pazarlanmasına yönelik kısıtlamaya aykırı ilan verenlere 35 milyon 447 bin TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Vakıfbank Babalar Günü kampanyasını resmen duyurdu! Kartı olanlara tam yüzde 35 indirim fırsatı!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Vakıfbank Babalar Günü kampanyasını resmen duyurdu... Yüzde 35 indirimi sakın kaçırmayın... İşte Vakıfbank Babalar Günü Kampanyası detayları...

Medyan 35 ön talep Haberi

Medyan 35 ön talep

Vakıf GYO'nun yeni projesi, Egenin incisi İzmir'de hayata geçirilecek. Proje İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi'nde yükselecek.

Vakıf GYO İzmir Mersinli projesi Medyan 35 adıyla hayata geçirilecek. Merakla beklenen proje için ön talep süreci başladı.

Medyan 35, İzmir Alsancak Liman Arkası - Salhane bölgesinde İzmir'in iş merkezi kulelerinin yükselmekte olduğu bölgede inşa edilecek.

Arsa alanı 17 bin 703 metrekare olarak belirlenen Medyan 35 projesi 128 bin 654 metrekare inşaat alanına sahip. Ruhsat aşamasındaki projenin detayları yeni yılın ilk aylarında belli olacak.

Medyan 35 nerede?

Web: https://www.vakifgyo.com.tr/#!devam-eden-projeler/medyan35

Tablo Adalar satışta!

Ceren...