12 / 05 / 2024

Mehmet Ali Büyükhanlı hayatı

Mehmet Ali Büyükhanlı hayatı

1994 yılında İstanbul Etiler’de Mehmet Ali Büyükhanlı Ticaret Meslek Lisesi’ni yaptıran Büyükhanlı İnşaat kurucusu olan Mehmet Ali Büyükhanlı kimdir? İşte Mehmet Ali Büyükhanlı ve Büyükhanlı İnşaat...

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Flaş iddia! Mehmet Şimşek: ‘Sorun görünenden daha büyük’

3 Haziran’da Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Mehmet Şimşek’in göreve gelmesinin ardından ekonomiye yönelik flaş bir itirafta bulunduğu iddia edildi. Şimşek’in yakın çevresine ekonominin görünenden daha büyük problemleri olduğunu söylediği ileri sürüldü.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Mehmet Muş açıkladı: Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor!

Büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor. 2.çeyrekte yüzde 21,7 ile rekor bir büyüme kaydedildi. Mal ve hizmet ihracatımızın büyümeye katkısı 10,8 puan oldu." dedi.

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Büyük, Mehmet Ali Uzunlar, Ozan Uzunlar ve Salih Cihan Uzunlar ortaklığında kuruldu.

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Büyükadalı tarafından kuruldu.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Mehmet Ali Çelebi: İstanbul depremi kadar İzmirde konuşulmalı! 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in olası bir depreme hazır olmadığını belirtti ve "İzmir’de ise 7,0 büyüklüğünde deprem üretebilecek 13 fay hattı bulunmaktadır. Bunlar güncel, aktif, diri fay denilen deprem üreten faylardır" dedi...

Mehmet Ali Büyükhanlı hayatı Haberi

Mehmet Ali Büyükhanlı hayatı

Mehmet Ali Büyükhanlı kimdir?

Mehmet Ali Büyükhanlı, 1932 yılı Konya doğumlu. M. Ali Büyükhanlı, üç yaşındayken ailesiyle birlikte Ankara´ya yerleşti. 


İlk öğrenimini Ankara´da tamamladıktan sonra erken yaşta iş hayatına başladı. Tuğla üretimi ile başladığı iş hayatına nakliyatçılık ve inşaatçılık yaparak devam etti.


Mehmet Ali Büyükhanlı pek çok kamu binasının yapılmasına katkıda bulundu. Darıca Sağlık Ocağı ve Acıbadem A. Taci Büyükhanlı Camii bunlardan birkaçıdır.


1980 yılında İstanbul´a yerleşen Mehmet Ali Büyükhanlı evli olup dört çocuğu vardır. Halen İstanbul´da ikamet etmektedir.


Büyükhanlı İnşaat..

Bundan yaklaşık 56 yıl önce Ankara'da bir aile şirketi olarak inşaat alanında faaliyete başlayan Büyükhanlı Grubu, bugün yine inşaatın yanısıra turizm faaliyetleri ile de tanınan bir grup. 1980'den sonra grubun başına ikinci kuşağı temsil eden Bahri ve Ali Büyükhanlı kardeşler geçmiş. 


1983 yılında grubun amiral...