08 / 05 / 2024

Mehmet Ali Gürgen

Mehmet Ali Gürgen

Uz İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi, Mehmet Ali Gürgen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ağustos 2013 tarihinde Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde Eskonak'ta kuruldu

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Vedad Gürgen kimdir? Hangi bakanlıklarda görev aldı?

Vedad Gürgen kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Vedad Gürgen ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

iPhone 14 Plus ve iPhone 14'e 22.834 TL’ye varan indirim! Gürgençler'den dev değiş tokuş kampanyası!

Apple'ın yetkili servis sağlayıcısı Gürgençler, son teknolojiye sahip bir iPhone'a geçiş yapmanın kolay ve avantajlı yolunu sunuyor. "DeğişTokuş" kampanyasıyla eski telefonunuzun değeriyle yeni bir iPhone modeline sahip olabilirsiniz. 

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Mehmet Ali Gürgen Haberi

Mehmet Ali Gürgen

Uz İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi, Mehmet Ali Gürgen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Ağustos'ta kuruldu. Uz İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi'nin 10 bin TL'lik hissesi Mehmet Ali Gürgen'e ait. 


Uz İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurullarına standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.


Uz İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Esenyurt, Fatih Mahallesi, 954 Sokak, No:4 Eskonak A Blok Kat:2...