01 / 05 / 2024

Mehmet Buğdaycı

Mehmet Buğdaycı

Örnek daireleriyle seçme imkanı sunan Oryapark Rezidans'ta sıfır peşinat ve sıfır faiz fırsatı içeren kampanya da devam ediyor. Ofis binaları hazır olan projede, rezidans binalarının teslim tarihi 2016 sonu olarak öngörülüyor.

Buğra Gökce'den Mehmet Şimşek'e 'konut kredisi' cevabı: 'Halk mülksüzleşti'

İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in “AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı” sözlerine cevap verdi. İşte Buğra Gökce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri dikkat! Ne yapabilir, ne yapamazsınız? 

Kira artışları ve tahliyeler ile ilgili yaşanan, ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki kiracısını bu sebeplerle çıkarmak isteyen ev sahipleri ne yapabilir ne yapamaz? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Projelere bu yıl dış kaynaktan 7,5 milyar dolarlık finansman!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı son dakika açıklamasında bu sene proje finansmanı amacıyla 7,5 milyar dolar dış kaynak sağladıklarını söyledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

KOSGEB'ten 12 ay geri ödemesiz faizsiz kredi: Sel felaketinden zarar gören işletmeler bu yardımdan faydalanabilecek

İstanbul'da meydana gelen sel felaketi sonrasında, KOBİ'lerin desteklenmesi amacıyla "Acil Destek Kredisi Programı" başlatıldı. Bu önemli girişim hakkında açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır KOBİ'lerin bu programdan faydalanabileceği detayları aktardı.

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Öğrenciye vergisiz telefonda geri sayım başladı! iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Son günlerde gündemde yer alan vergisiz telefon ve bilgisayar konusu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e soruldu. üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı sağlanmasına yönelik çalışmanın sürdüğünü ifade etti. Peki iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Buğdayda rekolte arttı! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi göz atın! 

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy,  buğdayda rekoltenin arttığına dikkat çekti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? 

Mehmet Şimşek’in ataması Ortodoks politikalara dönüş mü, yoksa sembolik bir atama mı?

Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına atanmasını yabancı finans çevreler ilgiyle takip ediyor. Ancak bu atama Ortodoks ekonomi politikalarına dönüş mü yoksa sembolik bir atama mı? Kafalar karışık. İşte uluslararası finans kuruluşlarının yorumları…

Piyasalar Mehmet Şimşek ismini fiyatlamaya başladı!

Yeni kabine yarın akşam saatlerinde belli olacak. Eski bakan Mehmet Şimşek'in kabinede yer alabileceğine dair beklentiler piyasaları olumlu etkiledi. Borsa bu hafta yüzde 12 yükseldi.

Bu rakamlar inanılır gibi değil! Altın ithalatında dudak uçuklatan artış!

Tüm dünyada hem bireysel yatırımcı hem de devletlerin geçtiğimiz yıldan bu yana tabir caizse kapış kapış topladığı altının yıldızı yeniden parlamaya başladı. İşte bu dönemde Türkiye’den de altınla ilgili çok sevindirici bir haberi Ticaret Bakanı Mehmet Muş verdi ve Türkiye’nin ithal ettiği altın mik

Mehmet Buğdaycı Haberi

Mehmet Buğdaycı


Örnek daireleriyle seçme imkanı sunan Oryapark Rezidans'ta sıfır peşinat ve sıfır faiz fırsatı içeren kampanya da devam ediyor. Projenin beş yıldızlı oteli olan Crowne Plaza Oryapark İstanbul'da, 16 katta 156 standart, 30'u juniorsuit ve 11'i suit olmak üzere toplam 197 oda, farklı büyüklükte toplantı salonları ve pek çok donatı yer alıyor. Ofis binaları hazır olan projede, rezidans binalarının teslim tarihi 2016 sonu olarak öngörülüyor. 



'Sıfır faizli, çevre dostu' projede kampanya atağı 


Çok fonksiyonlu konut projesi 'Oryapark İstanbul'da yılın son çeyreği itibariyle kampanya hızını artıran Oryataş İnşaat, 2016 yılı sonuna kadar sıfır faizli şirket vadesi fırsatı sunuyor.


Oryataş İnşaat'm kendi arazisi üzerinde bulunan çok fonksiyonlu konut projesi Oryapark İstanbul, 2 rezidans kulesi, ofis kulesi, alışveriş caddesi ve beş yıldızlı otelle yükseliyor. İstanbul'un çevre...