14 / 05 / 2024

Mehmet Cömert

Mehmet Cömert

Cömert İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Cömert ve Mehmet Cömert ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Leo turizm Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Leo turizm Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi, Mehmet Cömert Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de Şişli, Gülbahar Mahallesi, Meriç Plaza'da kuruldu.

Bakan Özhaseki açıkladı! Depremzede vatandaşlar kalıcı konutlarına taşındı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ramazan Bayramı'nı kalıcı konutlarda karşılayan depremzedelerin memnuniyetlerini belirtti.

Jeoloji Mühendisi ezber bozdu: İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak! İşte nedenleri...

Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak" dedi ve nedenlerini açıkladı. İşte ezber bozan o açıklama...

Mert Başaran borsaya yeni girenleri uyardı: Giden gitsin, panik yapma!

Haftanın son işlem gününde BİST100 endeksinde hafif alıcılı başlangıç gerçekleşmesi bekleniyor. Borsa yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girenleri uyardı.

Ekonomist Mert Başaran: Borsa'da tek hisse tutmak deliliktir!

Borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran yine çarpıcı bir paylaşım yaparak, "Tek hisse tutmak deliliktir" dedi. işte Mert Başaran'ın paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa'nın sağlıklı işlemesi, firmaların sağlıklı finansmana erişiminin en önemli itici gücü olacağını belirterek'' Borsa bir oyun alanı değildir'' dedi.

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

Mkc Dekorasyon Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Dekorasyon Yapı Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cömert Çiçek tarafından kuruldu.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Bakan Mehmet Özhaseki’den deprem konutlarına ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki Sanayi ve Ticaret Odası Başkanları ile buluştu. Özhaseki, “Çabamız ve elimiz deprem bölgesinde. Tüm gücümüzle, hep beraber kentlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz” dedi.

Cmrt Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmrt Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Cömert tarafından kuruldu.

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Cömert ve Ömer Nuri Cömert ortaklığında kuruldu.

Bakan Özhaseki araç sürücülerini uyardı! Bunu yaptırmayana tam 6 bin 275 TL ceza! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, milyonlarca sürücüler için denetimlerin başladığını belirterek uyardı. Bunu yaptırmayana tam 6 bin 275 TL ceza geliyor...

Mehmet Cömert Haberi

Mehmet Cömert

Cömert İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Cömert ve Mehmet Cömert ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.


Cömert İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...