24 / 07 / 2024

Mehmet Güvenç Alan

Mehmet Güvenç Alan

Alan Engineering İnşaat Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güvenç Alan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

İnşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 3.1 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) sektörel güven endeksi verilerini yayınladı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; güven endeksi hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörlerinde geriledi.

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

İstanbul Tower 205’i satın alan ICBC'den güven mesajı!

İstanbul’un en yüksek binaları arasında yer alan ‘İstanbul Tower 205’i geçtiğimiz hafta satın alan Çinli İCBC Turkey Yatırım Menkul Değerler A.Ş, Türkiye’ye güven mesajı verdi.

Hamdi Güvenç: Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız!

YDA Dalaman Havalimanı'nı yeni terminalini devreye almaya hazırlanıyor. YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür A.Hamdi Güvenç "Yeni terminalimizi açtıktan sonra kapalı alan bakımından Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız" diyor.

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Güvenç Özel: Çeşme’de teknoloji entegrasyonu olan projeler yapıyoruz!

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan Güvenç Özel, “Türkiye’de de çalışmalarımız var. İzmir Çeşme’de projeler üretiyoruz. Yazlık bir konut için duvarları 2.5 santimetreye düşürmeye çalışıyorum” dedi.

Didem Güven: Tasarım yaparken kullanıcı talepleri irdelenmeli!

RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Didem Güven İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde düzenlenen “Forum Interior 2016 İç Mekân Buluşması”nda iç mimari alanında başarının sırlarını anlattı.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2.9 arttı!

Değerleri 0-200 aralığında değer alan sektörel güven endekslerinin 100’den büyük olması sektörün mevcut ve gelecek döneme ilişkin iyimserliğini, 100’den küçük olması ise kötümserliğini gösteriyor..

Celalettin Güvenç: Kuzeybatı Çevre Yolu olmazsa olmazımız!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, vaatleri arasında yer alan Kuzeybatı çevre yolu projesini Abide trafiğini rahatlatmak açısından en kısa sürede gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu!

SANAT, medya ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atan deneyimli isimlere verilen Altın Çınar Ödülleri'nin 7'ncisi Pera Müzesi'nde düzenlenen törenle verildi. Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu.

Mehmet Güvenç Alan Haberi

Mehmet Güvenç Alan
Alan Engineering İnşaat Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güvenç Alan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de kuruldu. 


Alan Engineering İnşaat Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) İnşaat her türlü resmi ve gayri resmi ,yurt içi ve yurt dışı , mühendislik ve taahhüt işleri yüklenebilir. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza,...