04 / 05 / 2024

Mehmet Kemal Özkan

Mehmet Kemal Özkan

Kozi Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Dörttepe, Mehmet Kemal Özkan, Derya Şimşek tarafından Beşiktaş, Etiler Tamer Apartmanı, No:4 'te kuruldu.

Reykan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reykan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 9 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Özkan tarafından kuruldu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi ve Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, EU Talks etkinliğinde yaptığı konuşmada Yeşil Mutabakatı'nın öncülüğünde inşaat sektörü olduğunu dile getirdi.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Eldem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eldem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir, Özkan Demirbaş ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

Mehmet Özkan: İzmir Torbalı'daki ayakçı emlakçılara dikkat!

Öz Torbalı Emlak'ın sahibi Mehmet Özkan Torbalı'daki emlak piyasasını değerlendirdi. Uzun yıllardır sektörde olan Özkan, emlak piyasasının oldukça hareketli olduğu Torbalı'da ayakçı diye tabir edilen vergisiz çalışan emlakçılara çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Mehmet Özkan'dan Doğanlar Stadı için Metin Oktay önerisi!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Metin Oktay'ın adının Bornova'daki Doğanlar Stadı'na verilebileceğini belirterek, bunun gerçekleşmesi halinde stadın girişine Metin Oktay'ın heykelini hediye edeceğini bildirdi.

Özkan Golden City'de satışlar başladı!

Özkan Golden City'de Yok Yok diyen Özkan Kardeşler İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özkan, Herkesi Defne Hastanesi karşısında bulunan Özkan Golden City yaşam merkezini görmeye davet etti.

Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO'nun inşaatı tamamlandı!

Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy, oğlu Alican Ulusoy ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde babaları Mehmet Tülazoğlu adına yaptırdıkları Adalet Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler.

Mehmet Özkan: Küçük Sanayi Sitesi yapılacak!

Geçtiğimiz günlerde Ezine Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet ÖZKAN ile çalışmaları hakkında görüştük. Mehmet Özkan, "Görev yaptığımız süre içerisinde İmar planı tamamlandı, Kadastro pafta tamamlandı. " dedi.

Mehmet Kemal Özkan Haberi

Mehmet Kemal Özkan

Kozi Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Dörttepe, Mehmet Kemal Özkan, Derya Şimşek tarafından kuruldu. 


Kozi Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Kozi Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Etiler Tamer Apartmanı, No:4...