07 / 07 / 2024

Mehmet Kocadon usulsüz proje ve inşaat ruhsatı davası

Mehmet Kocadon usulsüz proje ve inşaat ruhsatı davası

CHPli belediyeler imar usulsüzlükleriyle gündemden düşmezken, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un benzer bir sebeple ağır cezada yargılanmasına karar verildi.

Tek bir IBAN işlemine rekor ceza gelecek! Usulsüz işlem yapanlara kesilecek cezalar belli oluyor...

Yeni Torba Yasa'dan özellikle emlak konut piyasasını ilgilendiren maddeler tasarıdan çıkarılırken, bazı usulsüz işlem yapanlara kesilecek cezalar teker teker belli olacağı kaydedildi. 

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

Elektrikte flaş gelişme! Usulsüzlük oyunu indirim olacak

Lisanssız elektrik üretiminde suistimalleri önlemek için harekete geçen EPDK, hayvancılık, sulama ve üretim tesislerini göstererek usulsüz şekilde iki katından fazla elektrik üretimi yapan sanayicinin enerjisini bedelsiz olarak verecek.

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükakyüz ve Mehmet Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Apartman yöneticisinin usulsüz harcaması için ne yapılır?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında Apartman yöneticisinin usulsüz harcaması için ne yapılır sorusuna yanıt verdi.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Apartman yöneticisinin usulsüz harcamaları için ne yapılabilir?

Apartman yöneticisi usulsüz harcama yapabilir mi? Apartman yöneticisinin usulsüz harcamaları için ne yapılabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yabancıya gayrimenkul satışlarında usulsüz işlemlerin sayısı artıyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven yabancıya satışlarda usulsüz işlemlerin sayısındaki artışa dikkat çekti...

Uludağ Üniversitesi'nde usulsüz arsa tahsisi iddiası!

2019 yılı Sayıştay raporlarının yayınlanması ile birlikte pek çok kamu kurumunda yaşanan usulsüzlükler tespit edildi, Bursa Uludağ Üniversitesi’nde bir şirkete usulsüz arsa tahsis edildiği belirlendi.

Mehmet Kocadon usulsüz proje ve inşaat ruhsatı davası Haberi

Mehmet Kocadon usulsüz proje ve inşaat ruhsatı davası

CHPli belediyeler imar usulsüzlükleriyle gündemden düşmezken, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un benzer bir sebeple ağır cezada yargılanmasına karar verildi.


Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan 10 adet taşınmaz hakkında verilen usulsüz proje ve inşaat ruhsatı, CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı'yı ağır cezalık etti. Daha önce Yeni Şafak'ın "CHP'li başkandan usûlsüz ruhsat" başlıklı haberiyle gündeme gelen olaydan Başkan Kocadon ve Müdür Haluk Aytı sıyrılamadı.


BİR KEZ DAHA YARGI ÖNÜNDE

Yine aynı müteahhidin 4 adet apart villası ile ilgili başka bir dava da Bodrum 2 Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülüyor.


01. 10. 2015 günü görülen davanın duruşmasında Mehmet Kocadon ve Haluk Aytı görevi suiistimalden yargı önüne çıktı. Davada müşteki ve vekilinin bu inşaatlarla ilgili fazla alan kazandırılmak sureti ile düzenlenen yapı...