02 / 05 / 2024

Mehmet Salih Tatlıcının oğlu miras davası

Mehmet Salih Tatlıcının oğlu miras davası

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması için dava açtı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

ABD ekonomisi ticari gayrimenkul borcu ile gücünü kaybediyor...

JPMorgan’ın geçtiğimiz sene son günlerinde yayınladığı raporda, Amerikan ekonomisinin gücünün bir kısmını kaybedeceğine dikkat çekildi; fakat resesyon yerine “2024'te yumuşak bir iniş yapabilir” denildi. İşte haberin detayları...

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Bakan Mehmet Özhaseki: Yerinde Dönüşüm'e 175 bin 703 başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Yerinde Dönüşüm projesi kapsamında 175 bin 703 başvuru yapıldığını duyurdu.

Konut satışları 3 itici gücün etkisiyle canlandı!

Konut satışlar üç itici gücün etkisiyle anlandı. Devlet teşviki ile kredi oranını yüzde 0.69’a kadar düşüren Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne soluk olurken, döviz yatırımından kazananlar da karını yönlendirecek uygun limanlar aramaya başladı. 

Prestij ve gücün birleştiği Honda GL1800 Gold Wing DCT 9 Ekim 2022 fiyat listesi!

Prestij ve gücün birleştiği Honda GL1800 Gold Wing DCT fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Honda GL1800 Gold Wing DCT 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Kapıcının tazminatını kim öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcı tazminatını kaleme aldı. Peki kapıcının tazminatını kim öder?

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Mehmet Nureddin Yağcı kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Nureddin Yağcı kimdir? Mehmet Nureddin Yağcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Nureddin Yağcı'nın biyografisi...

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2009'da vefat eden Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğulları arasında devam eden miras kavgası yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD Florida Mahkemesi, miras davasında Mehmet Tatlıcı’yı haklı buldu. Mahkeme, Uğur Tatlıcı’nın 740 milyon dolar ödemesine karar verdi.

Mehmet Salih Tatlıcının oğlu miras davası Haberi

Mehmet Salih Tatlıcının oğlu miras davası

Yedi yıl önce geride 3 milyar dolarlık servet bırakıp vefat eden işadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğlu Mehmet Tatlıcı, üvey anne ve üvey kardeşine milyar dolarlık mirastaki gayrimenkullerin paylaştırılması, paylaştırılması mümkün olmayanlarınsa satılarak aralarındaki paydaşlığın giderilmesi için dava açtı.


İstanbul'da 2009 yılında hayatını kaybeden iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirasını bıraktığı ikinci eşi Nurten Tatlıcı ve oğlu Uğur Tatlıcı ile 3 oğlu ve bir torunu arasındaki miras kavgası 7 yıldır sürüyor.


Miras kavgasının sona ermesi için mahkemeye başvuran Tatlıcı'nın 3 oğlundan Mehmet Tatlıcı, mirasta yer alan ve 50 kalemi bulan gayrimenkulün paylaştırılmasını, paylaştırılması mümkün olmayanların da satılarak aralarındaki paydaşlığın bitirilmesini istedi.


İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne avukatı Sibel Engin aracılığıyla dava açan Mehmet Tatlıcı, milyar dolarlık mirasın paylaştırılması gerektiğini belirtti.


"Saklı paylar nakit alınacak" vasiyeti


Mehmet...