06 / 05 / 2024

Mehmet Tekin Ergin

Mehmet Tekin Ergin

Ergindemir İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tekin Ergin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Küçükçekmece Kanarya Mahallesi, Şahin Caddesi'nde kuruldu

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Çeft Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeft Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taner Çeft Ve Mehmet Tekin Çeft tarafından kuruldu.

Ergin Kaya, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesine karar verildi. 

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Mossa Turizm Reklam Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mossa Turizm Reklam Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tekin tarafından kuruldu.

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti!

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

Yozgat'ta eski okullar yenileniyor!

Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, fiziki şartları iyi olmayan okulların yıkılarak yerine modern okulların yapılacağını açıkladı.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Karaman'da ev sahibi ve kiracı arasında kavga!

Karaman'da ev sahibi 78 yaşındaki Mehmet Tekin, kiracısı 24 yaşındaki Mustafa Çağlar Bulut arasında su sesi konusunda kavga çıktı. Tekin, kiracı Bulut'u sırtından bıçakladı.

Kütahya'da inşaat sektörü hızlandı!

'Bursa inşaat Mühendisleri Odası Kütahya Temsilciliği Başkanı Mehmet Tekin, bölgedeki inşaat sektörüne ilişkin yatırımları anlattı. Tekin, ilçedeki kentsel dönüşüm ve imar çalışmalarını değerlendirdi.

Shine Yapı ve Arazi Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Shine Yapı ve Arazi Geliştirme Limited Şirketi, Hilmi Emre Savaşan, Hulusi Hakan Eren, Mehmet Serkan Ergin ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Alt Zeren Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Tekin Ergin Haberi

Mehmet Tekin Ergin
Ergindemir İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tekin Ergin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. Ergindemir İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Ergindemir İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece Kanarya Mahallesi, Şahin Caddesi, Çalıkuşu Sokak,...