16 / 05 / 2024

mehmet tüm yoksullara konut verilmesi için kanun teklifi mi sundu

mehmet tüm yoksullara konut verilmesi için kanun teklifi mi sundu

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, "Yoksul Yurttaşlara Konut Tahsis Edilmesi Hakkında Kanun Teklifi"ni meclise sundu. Teklife göre, konut tahsisinde aile olma şartı aranacak.

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Konut fiyatlarındaki yangını söndürecek 18 yöntem tüm detaylarıyla!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak alınacak tedbirlerle ilgili açıklamalarını değerlendirdi.

Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi yollandı: Tüm kamu harcamaları gözden geçirilecek! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına yollanan genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Suntech Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suntech Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümrnaiye’de  1 milyon TL sermaye bedeli İle Mehmet Bender tarafından kuruldu.

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prima Akustik Ses Yalıtım İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Abali ve Mehmet Emin Abali ortaklığında kuruldu.

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 200 TL sermaye bedeli ile Abdulhamit Güzel, Erhan Doğan ve Mehmet Taner Asal ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi kuruldu!

ETD Enerji Transfer Dağıtım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Öngül, Michael Auta Ayuba ve Onur Altındere ortaklığında kuruldu.

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan ve Nazım Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Tüm tapu kayıları devletin güvencesinde kayıt altında!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce "Tek Sistem, Tek Koordinat, Tüm Türkiye Hedef 2020" sloganıyla bir otelde düzenlenen "Kadastro Müdürlükleri 2020 Vizyonu Toplantısı"na Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı da katıldı.

mehmet tüm yoksullara konut verilmesi için kanun teklifi mi sundu Haberi

mehmet tüm yoksullara konut verilmesi için kanun teklifi mi sundu

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, "Yoksul Yurttaşlara Konut Tahsis Edilmesi Hakkında Kanun Teklifi"ni TBMM Başkanlığına sundu. Teklife göre devlet, yaşamını kendi gelirleri ile idame ettiremeyen, aylık hane geliri brüt asgari ücretin altında olan, hiçbir işte çalışamayan, iş aramasına rağmen düzenli çalışacak işi bulamayan yurttaşlara konut tahsis edecek. Konut tahsisinde aile olma şartı...