15 / 05 / 2024

Mehveş Akyazıcı Yeşil İç Mimarlık adres

Mehveş Akyazıcı Yeşil İç Mimarlık adres

Mehveş Akyazıcı Yeşil İç Mimarlık ve Grafik Tasarım Limited Şirketi, Mehveş Akyazıcı Yeşil, Mustafa Yeşil tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta kuruldu.

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi 7 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın da desteğiyle 7 Kasım'daki Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde masaya yatırılacak.

Yeşil Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de münevver Bağcı tarafından kuruldu.

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Cındır tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mehmet Emin Birpınar'dan yeşil dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, T.C. İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Mehmet Emin Birpınar, yeşil dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Kayseri Sarız TOKİ'de örnek daireler görücüye çıktı!

TOKİ tarafından Kayseri'nin Sarız ilçesinde inşa edilen 110 konutluk projede sona gelindi. Yıl sonunda teslim edilmesi planlanan konutlarda örnek daireler görücüye çıkıyor.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı!

Beykoz Belediyesinin kentsel yenilemede örnek ve öncü olarak hazırladığı ilk projesi Tokatköy Şehr-i Sitare görücüye çıktı. Projenin detayları düzenlenen istişare toplantısıyla ilçe sakinleriyle paylaşıldı.

Yeşil Mavi: Sur Yapı Maltepe projesinin adı belli oldu!

Sur Yapı'nın Maltepe Başıbüyük Mahallesi'ndeki projesinin adı "Yeşil Mavi" oldu. Yeşil Mavi Maltepe'de daireler lansmana özel 454 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Mehveş Akyazıcı Yeşil İç Mimarlık adres Haberi

Mehveş Akyazıcı Yeşil İç Mimarlık adres
Mehveş Akyazıcı Yeşil İç Mimarlık ve Grafik Tasarım Limited Şirketi, Mehveş Akyazıcı Yeşil, Mustafa Yeşil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Mehveş Akyazıcı Yeşil İç Mimarlık ve Grafik Tasarım Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı, yayınlanması, çoğaltılması,dağıtımı, tanıtımı, pazarlaması, sergilenmesi, fikir ve sanat eseri sahipleri ile yayıncıların telif haklarının temsili ve satışını yapmaktır. 2-Yurtiçi ve yurtdışı firmalara ürün bazında veya kurum bazında marka tasarım ve grafikleri, logotasarımı hazırlamak, hazırlatmak ve logolu her türlü broşür,afiş, kartvizit, zarf ve benzeriürünlerin tasarımı ve üretimini, ithalatını ve ihracatını yapmak 3-İnternet üzerinden her türlü bilgi,ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak 4. Her türlü bilgisayar sistemleri,yazılım ve donanım...