10 / 05 / 2024

M.Eıd Mousa Hassane

M.Eıd Mousa Hassane

Homemark Real Estate Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, M.Eıd Moussa Hassane tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Konut kredisi faizleri yüzde 1'e düşürse ne olur? Ev alma hayali kuranlar dikkat!

Yeni ev alacaklar ve konut yatırımı yapacaklar, fiyatların düşüp düşmeyeceğini merakla araştırırken, konut kredisi faizlerinin de nasıl seyredeceği merak ediliyor. Peki konut kredisi faizleri yüzde 1'e düşürse ne olur? Bu durumda ev alınır mı? İşte vatandaşların yorumları...

Türkiye gelir dağılımı eşitsizliğinde en önde yer aldı

Türkiye gelir dağılımı eşitsizliğinde Avrupa’da birinci sırada yer alırken, dünyanın 130 ülkesi içinde ise 28’inci sırada bulunuyor. Ülkedeki gelir dağılımı eşitsizliği TÜİK rakamlarına göre daha da artıyor

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

6,7 milyon bağımsız bölüm kentsel dönüşümü bekliyor! 6 komisyon bir araya geldi! Kentsel dönüşümde ne kadar yol alındı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ‘Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası’ düzenledi. Şura kapsamında kamu, özel sektör ve akademisyenlerden oluşturulan 6 ayrı komisyonda Türkiye'nin deprem gerçeği ele alındı.

Memurlardan yüzde 70 zam talebi! Memur-Sen bir bir açıkladı: Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, enflasyon farkının geçmişe dönük alacak olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Başakşehir'deki riskli binaların oranı yüzde 50'den 13'e düştü!

Başakşehir Belediyesi tarafından 3 mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, 2009 yılından bu yana yürütülen çalışmalarla riskli bina oranı yüzde 50'den 13'e düştü.

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulunarak rakam verdi. Yatırımcılar hemen bakın!

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

EYT emeklilik başvurusu başladı mı? e- Devlet ile EYT emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinin detayları belli olmaya başladı. Peki, EYT emeklilik başvurusu başladı mı? e- Devlet ile EYT emeklilik başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim gelmeye başladı. Çin'de demir cevherinde tüm dinamikleri değiştirecek yeni adımların atılması ile demir fiyatları gerilemeye başladı.  1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

M.Eıd Mousa Hassane Haberi

M.Eıd Mousa Hassane

Homemark Real Estate Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi, M.Eıd Moussa Hassane tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu. 


Homemark Real Estate Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.


Homemark Real Estate Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Cumhuriyet...