02 / 05 / 2024

melik gökçekten açık oto pazarı müjdesi

melik gökçekten açık oto pazarı müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’nin yanındaki 100 dönümlük alanın “açık oto pazarı” yapılacağını müjdeledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti açıldı! Hava trafik kapasitesi en az 2 katına çıkacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yeni pisti iniş, eski pisti kalkış için kullanacağız" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti 25 Aralık'ta açılıyor! 2024'e iki pistle girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 25 Aralık Pazartesi günü açılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ağustos ayında da rekor yolcu sayısına ulaştı!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda Ağustos ayının ilk hafta sonunda rekor yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Bayramda marketler açık mı 2023? Bayramın 1 günü marketler açık mı? Bayramda marketler kaça kadar açık?

Ramazan Bayramı’nın ilk günü idrak edilecek. Bu yüzden de vatandaşlar bayramın ilk günü marketler açık mı, kapalı mı diye sormaya başladı. İşte detaylar!

İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak?

İstanbul'da beklenen büyük deprem yeniden gündem oldu. İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak? 

Gram altın tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören resmen şaşkına döndü! Altını olanlar hemen baksın! 

Gram altın tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören resmen şaşkına döndü! Altını olanlar hemen baksın! 

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı... Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen siz de bakın...

TÜİK aralık ayı güven endekslerini açıkladı! İşte puanı artan ve azalan sektörler!

TÜİK, aralık ayı perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı. İşte verilere göre artan ve azalan güven endeksleri…

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı?

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı? soruların sayısı artmaya başladı. İşte sorulan soruların yanıtları!

melik gökçekten açık oto pazarı müjdesi Haberi

melik gökçekten açık oto pazarı müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Yolu üzerindeki 375 dönümlük alanda kurulan Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’nin yanındaki 100 dönümlük alanın “açık oto pazarı” yapılacağını açıkladı. 


Başkent Otomotivciler Derneği’nin (BOD), Otonomi’de bu yıl ikincisini düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık 1.500 kişi katıldı. İftara, Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in yanı sıra, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Yalova Valiliğine atanan Eski Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, MÜSİAD Ankara İl Başkanı İlhan Erdal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED), BOD Yönetim Kurulu Üyeleri ve galerici esnafı katıldı. Kamu ve iş dünyasından davetliler ile üniversite öğrencileri ve Sevgi Evleri’nde kalan 200 dolayında çocuk da katılanlar...