02 / 05 / 2024

Melikgazi Belediyesi dönüşüm ihaleleri

Melikgazi Belediyesi dönüşüm ihaleleri

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali ile Anbar Mahalleleri’nde kat karşılığı ihale gerçekleştireceklerini söyledi.

Batman Belediyesi duyurdu: İki mahallede kentsel dönüşüm başlayacak!

Batman Belediyesi, 2 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini duyurdu. Bu kapsamda ilde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılacak. İşte belediye tarafından konuya ilişkin aktarılan detaylar...

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Melikgazi'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kayseri Melikgazi dönüşüm projesi 6 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Melikgazi Belediyesi dönüşüm ihaleleri Haberi

Melikgazi Belediyesi dönüşüm ihaleleri


Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali ile Anbar Mahalleleri’nde yaptırılacak olan ve toplam 9 bloktan oluşan 340 dairenin kat karşılığı ihalesinin gerçekleştirileceğini dile getirdi.


Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamada “Melikgazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda 2017 yılına hızlı başladık. Şubat ile Nisan ayları arasında 1346 dairenin ihalesini yaptık. Şimdi ise İlkbahar döneminde yine 4 hafta içerisinde 9 bloktan oluşan toplam 360 daireyi kat karşılığı 7 ayrı ihale ile yaptıracağız. 4 hafta içerisinde 7 ayrı ihale ile kat karşılığı iş yapan müteahhitler için önemli bir fırsat olacaktır. Bu yıl başlanılan inşaatlar 2018 yılında tamamlanarak hak sahiplerine verilecektir. Küçükali ile Anbar Mahalleleri’ne iyi bakınız çünkü seneye bu...