05 / 05 / 2024

memur maaşı hesaplama 2022

memur maaşı hesaplama 2022

06 Ocak 2022 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Mali ve Sosyal Haklara ilişkin Genelge sonrasında 2022 yılında uygulanacak maaş katsayılarının belli olması birçok ödemeyi de netleştirdi.

Emekli enflasyon farkı ve memur enflasyon farkı 2024! Emekli memur maaşı hesaplama! Yeni maaşlarınıza hemen bakın!

4 aylık enflasyon farkı nisan ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla beraber emekli ve memur maaş zamları da tek tek hesaplandı. İşte emekli enflasyon farkı ve memur enflasyon farkı 2024!

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

En düşük emekli maaşı 12.500, en düşük memur maaşı 39 bin TL! Emekli maaşı temmuz zammı, en düşük memur maaşı açıklandı!

Emekli maaşı temmuz zammı ve en düşük memur maaşı belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

Memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? Memurlar şimdi bakın! 

Milyonlarca memurun bayram öncesinde maaş beklentisi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? İşte ayrıntılar...

En düşük emekli maaşı ne kadar? SGK emekli maaşı hesaplama açıklandı: 4A emekli maaşı ne kadar?

En düşük emekli maaşı ne kadar? SGK emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır? sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte 4A emekli maaşı hesaplama 2024...

Emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? Bu paraları bekleyenler hemen bakın!

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı bayram öncesinde maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleriyle beraber 3 bin TL ikramiye alacak. Peki emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

Emekli olunca ne kadar maaş alırım 2024? Brütten nete kalem kalem maaş hesaplama!

Pek çok kişi emekli olunca ne kadar maaş alacağı ile ilgili detayları merak ediyor. İşte E-devlet üzerinden brütten nete kalem kalem maaş hesaplama...

Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024!

Yeni emekli olacak milyonlarca kişi sık sık 'Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024! 

Bakan Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret, emekli ve memur maaşı açıklaması! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bütçe görüşmelerinde açıklama yaptı. Bu noktada Bakan Işıkhan asgari ücret, emekli ve memur maaşını değerlendirdi. İşte detaylar...

En düşük memur maaşı 32 bin 865, memur emeklisi maaşı 12 bin 930 TL! Meslek meslek açıklandı! Yeni maaşınıza bakın!

Yılbaşında en düşük memur maaşının 22 bin liradan 32 bin 865 TL'ye, en düşük emekli aylığının 7 bin TL'ye yükselmesi öngörülüyor. İşte meslek meslek memur maaşları...

Emekli maaşı hesaplama sistemi değişiyor mu? Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika gelişmesi!

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, karma emekli aylığı sistemi yerine bütün dönemleri kapsayan ve kendi içerisinde eşitlik sağlayan tek bir emekli maaşı hesaplama sistemine geçilmesi gerektiğini açıkladı. 

memur maaşı hesaplama 2022 Haberi

memur maaşı hesaplama 2022

2022 yılında uygulanacak olan maaş katsayılarının belli olması ile birlikte bir çok ödeme de netleşmiş oldu. Memurlar.net'te yer alan habere göre;  zam oranı yüzde 30,95 esas alınarak bu oranda hesaplamalar yapılmıştır. Milyonlarca vatandaşın merak ettiği 2022 ödemeleri 17 soruda tüm detaylarıyla haberimizde...

 

1- Emekli olacak memurlara ödenecek yol tazminatı ne kadar oldu?

375 sayılı KHK'nın 1/D maddesinde, yukarıdaki kapsama girenlere, 13.558 gösterge rakamının aylık katsayı rakamı ile çarpımı sonucunda bulunacak tutar tazminat olarak ödenmesi öngörülmüştür.

Ödenecek bu tutardan sadece damga vergisi kesintisi yapılmaktadır.

2022 yılı Ocak-Haziran döneminde emekli olanlara ödenecek yolluk tutarı;

13.558 x 0,2354541715

= 3.192,29 TL - 24,22 TL

Damga Vergisi

Net ödenecek miktar= 3.168 TL


2- SSK, Bağ-Kur ve Tarım-Bağ-Kur emeklilerinin zammı ne kadar olacak?

SSK, Bağ-Kur ve Tarım Bağ-Kur tarım emeklileri de ocak ve temmuz olmak üzere senede...