30 / 04 / 2024

mendere Çukuraltı plajı mahkeme

mendere Çukuraltı plajı mahkeme

İzmir'in gözde tatil beldelerinden olan Menderes Belediyesi'nin Özdere'deki Çukuraltı plajını özel sektöre kiralaması mahkemeden döndü.

Menderes Çukuraltı plajının kiralanması mahkemeden döndü!

İzmir'in gözde tatil beldelerinden olan Menderes Belediyesi'nin Özdere'deki Çukuraltı plajını özel sektöre kiralaması mahkemeden döndü.

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki otoparkı tekrar işletmeye açtı!

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki Milli Emlak’a ait otoparka yine çöktü. Geçen yıl 15 bin lira ceza alan kulüp, otoparkı tekrar işletmeye açtı.

Hande Yener Dubai'ye plaj açıyor!

Hande Yener 2 milyon TL'ye açtığı 'Sebastian Beach'i bir dünya markası haline getirmeye çalışıyor. Dubai'de Hande Yener kulüp-plajı açma teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. ''dedi.

Hadise'nin Bodrum'daki plajı açıldı!

Hadise'nin Bodrum Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı La Plaj’ın açılışı önceki gün basına kapalı olarak gerçekleşti.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Alanya Fortuna Resort'ta bedensel engelliler için plaj!

Türkiye'nin en önde gelen engelsiz projelerinden Fortuna Resort Spa & Wellness Center'ın ilk etabı kullanıma açıldı. Projede bedensel engelliler için plaj yapıldı.

Muratpaşa Belediyesi'nde Halk Plajı çalışmaları sürüyor!

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca onay verilen 5 noktada, falezlerden denize iniş ve güneşlenme platformunu içeren halk plajı çalışmalarına hız verdi.

Hadise'nin 2 milyon Euro’luk plajında çalışmalar sürüyor!

Hadise, Tilkicik Koyu’nda 2 milyon Euro’ya aldığı arazinin üzerinde yaptırdığı plajın çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa Mesudiye Plajı halk plajı oldu!

Mudanya İlçesi Mesudiye Mahallesinde bulunan Mesudiye plajı Valilik İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile halk plajı ilan edildi.

İztuzu Plajı'ndan tahliye edilen DALÇEV yetkililerinden suç duyurusu!

İztuzu Plajı'nda işgalci olduğu ileri sürülerek Muğla Valiliğinin kararıyla tahliye edilen DALÇEV yetkilileri, suç duyurusunda bulundu.

İztuzu Plajı tahliye edildi!

Muğla Valiliğinin kararı doğrultusunda, DALÇEV AŞ'nin 1 numaralı büfedeki faaliyetleri kolluk kuvveti marifetiyle sonlandırılarak, plaj Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yetkililerine teslim edildi

DALÇEV, İztuzu Plajı'ndan tahliye ediliyor!

Muğla Valiliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gönderdiği yazı üzerine Muğla’nın Ortaca İlçesi’nin dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nda işgalci konumunda olduğu belirtilen DALÇEV jandarma nezaretinde tahliyesine başladı.

mendere Çukuraltı plajı mahkeme Haberi

mendere Çukuraltı plajı mahkeme

İzmir’in gözde tatil beldelerinden olan Menderes Belediyesi’nin Özdere’deki  Çukuraltı plajını özel sektöre kiralaması mahkemeden döndü. Ak Partili Belediye Başkanı Bülent Soylu geçen yıl Aralık ayında ‘Sahil Düzenleme Projesi’ olarak başlatılan çalışmayla halk plajına önce kum dökmüş ardından da ‘Özel plaj’ olarak özel sektöre kiralamıştı. Beton dökülen alanın üzerine kafeterya yapılmış ve halkın ücretsiz olarak girmesi engellenmişti. Vatandaşın tepki göstermesi üzerine harekete geçen sivil toplum örgütleri konuyu yargıya taşımıştı. İzmir idare mahkemesine açılan davanın bilirkişi raporu tamamlandı. 

Raporda sahil yolunun planlama ilkesine ve kamu yararına aykırı olduğu belirtildi. Kararda, "Dava konusu Özdere Çukuraltı Sahil Projesi’nin dayanağı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’nda dava konusu proje sınırları içerisinde öngörülmüş olan “Park” plan kararlarının, bu plan kararlarına ilişkin arazi kullanım kararı sınırlarının ve mevzuatta...