23 / 05 / 2024

Meralar inşaata açıldı mı

Meralar inşaata açıldı mı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Talat Gözet, bugüne kadar çıkartılan birçok yasal değişiklikle, meralarımızın amacı dışında kullanımlarına kısıtlı da olsa imkan sağlandığını öne sürdü.

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

3600 günle kısmi emekliliğin önü açıldı! Detaylar belli oldu!

EYT düzenlemesiyle birlikte milyonlarca yurttaş emeklilik hakkı elde etti. Prim gün kriterinde yeterli sayıya ulaşamayan yurttaşlar da yeni emeklilik sistemi kapsamında gelecek açıklamaları yakından izlerken 3600 günle emekli olmanın önü açıldı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı. Peki Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? Sözleşme bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Irak'ta Türk şirketin inşa ettiği hastane hizmete açıldı!

Irak'ın Zikar (Nasıriye) vilayetinde Türk Universal Acarsan Şirketi tarafından inşa edilen hastane hizmete açıldı...

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Meralar inşaata açıldı mı Haberi

Meralar inşaata açıldı mı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Talat Gözet, bugüne kadar çıkartılan birçok yasal değişiklikle, hayvancılığın en ekonomik yem deposu olan meralarımızın amacı dışında kullanımlarına kısıtlı da olsa imkan sağlandığını öne sürerek, "Görsel basında, tarım arazilerinin yapılaşmaya açılmaması konusunda, kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik, zorunlu kamu spotları yayımlanmaktadır. Bununla birlikte; 31 Ekim 2015 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan 'Mera Yönetmeliği'ndeki Değişiklik' ile Kentsel Dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilân edilen alanlar içinde yer alan mera, yaylak ve kışlak olarak tahsis edilmiş alanların tahsis amacı değişikliği yapılarak yapılaşmaya açılmaktadır" dedi.


Talat Gözet, hayvansal üretimin, Dünya ülkelerinde stratejik bir üretim alanı olarak değerlendirilmekte olduğunu kaydederek, şunları söyledi: "Bugüne kadar hayvancılık alanında uygulanan yanlış politikalar nedeniyle; ülkemiz, en büyük hayvan ve hayvansal ürün ithalatçısı konumuna...