09 / 05 / 2024

Merih Demirli kim

Merih Demirli kim

Mimar Merih Demirli kimdir? Mimar Merih Demirli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Merih Demirli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Merih Demirli...

Mimar Merih Demirli'ye hırsızlık şoku!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde aynı binadaki ünlü kalp cerrahı ile mimarın daireleri hırsızlar tarafından soyuldu.

Demirli Yapı Twinstar Yakacık iletişim!

Demirli Yapı Twinstar Yakacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kartal Yakacık'ta inşa ediliyor olan Twinstar Yakacık projesinde ev fiyatları 230 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Merih Palandöken havadaki elektromanyetik dalgalardan enerji üretti!

Gediz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Merih Palandöken, havadaki elektromanyetik dalgalardan elektrik üretilip depolanmasını sağlayan proje geliştirdi.

Merih Demirli kimdir?

Mimar Merih Demirli kimdir? Mimar Merih Demirli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Merih Demirli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Merih Demirli...

Merih Demirli kim Haberi

Merih Demirli kim

Merih Demirli kimdir?

Merih Demirli, 1959 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 1982 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Y.M.B. Mimarlık Fakültesinden mezun oldu.


1982-1986 yılları arasında eşi Dursun Demirli ile birçok mimari ve inşaat projelerinde beraber çalıştı.


Eşinin vefatından sonra: 1986 yılında Mimar Merih Demirli İnşaat Proje Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şti. kurdu. 


1986 yılından itibaren Mimar Merih Demirli olarak hizmete aralıksız devam ettiğimiz bugüne kadar İstanbul ve çevre illerde çok sayıda konut, otel ve işyeri projelerinin hazırlanması, belediye ruhsat işlemlerinin yapılması, kontrol ve müteahhitlikleri ile teknik danışmanlık hizmetleri 25 yıllık mesleki deneyimle devam etmektedir.


Faaliyet alanları:

-Toplu konut, İş Merkezi

- Otel, Kültür Merkezi

- Sanayi Yapıları Mimari Proje + Uygulamarı

- Eski Eser Restorasyon ve Restitüsyon Proje + Uygulamaları

-Dekorasyon

- Güçlendirme

-Dış Cephe İzolasyonu ve Renovasyonu

- Çevre Düzenleme ve...