08 / 05 / 2024

Merkez Bankası Hizmet Binası ihalesi

Merkez Bankası Hizmet Binası ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Finans Merkezi içinde yer alan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binası için ihale tarihi belirlendi.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Yıllık enflasyonda en belirgin artış kirada!

Merkez Bankası Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu'na göre yıllık enflasyon, gıda ve temel mal gruplarında gerilerken hizmet ve enerjide artış yaşandı. En belirgin aylık artış yüzde 7,91 oranıyla kira grubunda gerçekleşti.

Merkez Bankası’ndan enflasyon yorumu: Enerji ve hizmet grubu

Merkez Bankası, 24 yılın zirvesine çıkan enflasyona ilişkin açıklamasını yayımladı. Değerlendirmede enflasyondaki artışa en belirgin etkinin enerji ve hizmet gruplarından geldiği, doğalgaz fiyatlarının yurt içi enerji ücretlerinin yansımasıyla üretici fiyatlarındaki artışın da hızlandığı belirtildi.

Meksika Merkez Bankası'ndan kripto para uyarısı!

Çin ve İran'dan sonra Meksika'dan da kripto paralarla ilgili hamle geldi. Meksika Merkez Bankası, ülkedeki finansal kurumların kripto paralarda hizmet sunma ve al-sat yetkisinin olmadığını belirtti.

Merkez Bankası: Ödemelerde kripto para kullanılmayacak!

Merkez Bankası, kripto varlıkların kullanılmasını engelleyen bir yönetmelik yayımladı. Kripto varlıklar, ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılamayacak ve bu varlıkların ödemelerde doğrudan veya dolaylı şekilde kullanılmasına yönelik hizmet sunulamayacak...

Merkez Bankası Kasım Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu yayımlandı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu'na göre yıllık enflasyon, gıda ve temel mal gruplarında artarken, enerji grubunda geriledi, hizmet grubunda ise yataya yakın seyretti.

Merkez Bankası: Fiyat derlenemeyince enflasyon yatay kaldı!

Merkez Bankası, TÜİK'in dün açıkladığı nisan enflasyonuna ilişkin değerlendirmelerini paylaşıp hizmet enflasyonuna işaret ederek, fiyat derlemenin mümkün olmadığı bazı kalemlerdeki yatay seyre dikkat çekti.

Merkez Bankası temerrüt faiz oranını yüzde 15 olarak belirledi!

Merkez Bankası, mal ve hizmet tedarikinde geç ödemelerde uygulanacak temerrüt faiz oranını yüzde 15, alacağın tahsili masrafları için talep edilebilecek asgari giderim tutarını da 260 lira olarak belirledi.

Antalya Merkez Bankası'nın tarihi binası için müze önerisi!

Antalya'nın Sinan Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde uzun süredir hizmet veren Merkez Bankası'nın tarihi binasının müzeye dönüştürülmesi önerildi.

İFM Merkez Bankası'nın ön yeterlilik ihalesi 13 Mart'ta!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 13 Mart'ta yapılacak.

İFM Merkez Bankası'nın ön yeterlilik ihalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 1 Mart'ta yapılacak.

TOKİ İFM Merkez Bankası binası ihalesi bugün!

TOKİ'nin inşa edeceği Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Hizmet Binasının ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ İFM Merkez Bankası binası için dev firmalar sırada!

TOKİ tarafından Ataşehir'de inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde Merkez Bankası'nın hizmet binası ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek. İhale için dev firmalar sıraya girdi.

TOKİ İFM Merkez Bankası binası ihalesi 26 Nisan'da!

TOKİ'nin inşa edeceği Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Hizmet Binasının ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

Merkez Bankası Hizmet Binası ihalesi Haberi

Merkez Bankası Hizmet Binası ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Ümraniye’de Uluslararası Finans Merkezi içinde yer alan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binası yapım işini de içeren ihale 28 Şubat 2017 tarihinde Açık İhale Usulü ile gerçekleştirecek.


“Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı” kapsamında bulunan ihalenin ilk oturumu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak.


İhaleyi kazanan firma TCMB Hizmet Binası inşaatı dışında alışveriş merkezi, rezidans yönetim merkezi, konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, sosyal kültürel tesis alanları, ticaret, büro, işhanı, lokanta, gazino, çarşı, çok katlı mağazalar, bankalar, finans kurumları, oteller, özel hastane, özel eğitim alanları, katlı otopark gibi tesislerin de yapımını gerçekleştirebilecek.


İhale konusu ada/parsele ait bilgiler ile plan notları