15 / 05 / 2024

mersin hastane projeleri

mersin hastane projeleri

Uran Holding, Mersin’de, Türkiye’deki en büyük hastanelerden birini inşa ediyor.Tamamlandığında Mersin ve civar şehirlerdeki hastalara üst düzey sağlık hizmeti sunulmasını sağlayacak hastane toplam 586 yataklı olacak...

Mersin Tarsus'ta 12.9 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

T.C. Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi'nde, 1302 ada 1 parselde yer alan hastaneyi 12 milyon 884 bin 820 TL'ye satıyor...

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi!

Mersin Tarsus'ta hastane inşaatında çökme meydana geldi. İnşaatta hasarın oluştuğu olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Mersin yatırım projeleri meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, Mersin'e vadedilen, projelerin akıbetini sordu..

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık projesinin yüzde 60'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin kentte hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Mersin Şehir Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan ve beraberindeki heyet, Mersin Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Hastane günde 8 bin kişiye hizmet verecek

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

mersin hastane projeleri Haberi

mersin hastane projeleri


Kapalı alanı, yatak kapasitesi ve çalışan sağlık personel sayısı açısından Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birini Mersin’de inşa eden Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş, Mersin ve civar şehirlerdeki hastalara üst düzey sağlık hizmeti sunulmasını sağlayacak. 2011 Temmuz ayında inşaatına başlanan Eylül 2013’te tamamlanması planlanan 586 yataklı hastane, toplam 107 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 


Tam teşekküllü bir hastane

40 adet poliklinik ve servisi, acil müdahale, ameliyathaneler, doğumhane, yeni doğan servisi, yoğun bakım ve reanimasyon servislerinin yer aldığı Mersin Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, hastaların daha iyi şartlarda sağlık hizmeti alması için her detay düşünüldü. İçinde en az 30 dükkanlı bir alışveriş merkezinin de bulunduğu hastanedeki diğer üniteler ise şöyle;

Normal yatak odaları, çocuk yatak odaları, mahkum yatak odaları, süit yatak odaları, laboratuar,...