02 / 05 / 2024

mersin inşaat projeleri

mersin inşaat projeleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 2015 yılında kaynakların verimli kullanılması adına yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle hizmet dolu bir yıl geçirdiği ve bu çalışmalarla kentin çehresinin değiştiği bildirildi.

Mersin'in yüzde 55,4'ü ev sahibi!

Mersin’in yüzde 61,2’si, asgari ücretin altında maaşla geçinmeye çalışıyor. Mersin’de kiracı olanların oranı yüzde 31,4 iken, ev sahibi olanların oranı ise yüzde 55,4..

Mersin'de inşaat sektörü ekonominin lokomotifi!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci inşaat sektörünün Mersin ekonomisine lokomotif olmayı sürdürdüğünü dile getirdi..

Nuh Yükselgüngör: İnşaat sektöründeki sorunlar çözülürse Mersin şaha kalkar!

Mersin Müteahhitler Derneği Başkanı Nuh Yükselgüngör, inşaat sektörünün sorunlarını anlattı, "Bekleyen dev projelerimiz ve tüm kenti kapsayacak Nazım İmar Planı'nın yenilenmesi ile kent ekonomimiz atağa kalkacaktır' dedi.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

TOKİ Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor! Silifke'ye 447 konutluk dev proje geliyor! 

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinin inşaatı resmen başlıyor. Silifke'de hayata geçirilecek olan proje 444 milyon 258 bin 890 TL'ye mal olacak.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Libya'da yarım kalan inşaat projeleri tamamlanacak!

Libya Dış Basın İdaresi Genel Müdürü Muhammed Tavil, Libya'da yarım kalan inşaat projelerin Türk şirketlerinin desteği ile tamamlanacağını dile getirdi.

Mersin Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Mersin'de devam eden millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mersin Valisi Ali İhsan Su, millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Mersin Mezitli sanayi sitesi inşaatı yeniden gündemde!

Mersin Mezitli'de yapılacak sanayi sitesinin inşaatı meclis toplantısında yeniden gündeme alındı. 

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

mersin inşaat projeleri Haberi

mersin inşaat projeleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 2015 yılında kaynakların verimli kullanılması adına yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle hizmet dolu bir yıl geçirdiği ve bu çalışmalarla kentin çehresinin değiştiği bildirildi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, geride bıraktığımız 2015 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız’ sözünden hareketle başlattığı merkez ve kırsalda kalkınma hamlesiyle kenti geleceğe hazırladığı belirtildi. Mersin’in kültürel, coğrafi ve sanatsal güzelliklerini yurt içinde ve yurt dışında tanıtmak için kültürel etkinliklerden festivallere uzanan geniş bir yelpazede organizasyonlar gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez ve kırsalda başlattığı kalkınma hamlesinde uzun yollar kat etti.


"ULAŞIMDA BÜYÜK ATILIM"

Mersin’in ulaşım sorununa çözüm bulmak ve Mersin’in ulaşım altyapısını oluşturmak amacıyla 2015’te Ulaşım Master Planı’nı tamamladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Bu projelerden en önemlisi olan Tulumba...