04 / 05 / 2024

mersin mut ev yardımı

mersin mut ev yardımı

Mut Kaymakam Akyüz: "Bu projede yaklaşık 1 milyon 700 bin lira kaynak kullanılarak maddi imkanları yetersiz 63 aile ev sahibi yapıldı" dedi.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Mut Belediyesi Mersin'de arsa satacak! İhalesi 13 Kasım'da!

Mersin İli Mut Belediye Başkanlığı, Mersin Mut'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 1.600 metrekare alana sahip.

Milli Emlak Mersin'de 8 taksitle 3 arazi satacak!

Mut Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Mersin'de yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

O ilde arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Mut Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Mut ilçesi, Kültür ve Palantepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Mersin Mut'ta yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır'da göç eden depremzedelere yapılan fahiş kira artışının ardından adım atıldı. Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Deprem fırsatçıları iş başında! O şehirde 5 milyonluk ev 20 milyona çıktı!

Asrın deprem felaketi sonrası, 10 ilde yaşanan büyük yıkım gayrimenkulde fırsatçıların ekmeğine yağ sürdü. Depremle birlikte göçün hızlandığı Mersin’de daha önce 5 bin lira olan kiralar 12 bin, 5 milyon lira civarındaki ev fiyatları ise 20 milyon liraya kadar yükseldi.

Ev alacaklar dikkat! Bu tuzağa sakın düşmeyin!

Mersin Erdemli'de ev almayı düşünenleri yakından ilgilendiren bir olay yaşandı. Yeni bir ev almak isteyen A.K.’yi emlak ofisine' götürüp aracındaki 1 milyon TL'yi çaldılar...

Emekliler artık ev değil sadece oda alabiliyor!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı yaptığı açıklamada AKP’den önce memurların emeklilik ikramiyesiyle 3 oda 1 salon ev alabildiğini, şimdi ise yalnızca 1 oda alabildiklerini dile getirdi.

Mersin Mut TOKİ’de 3+1'ler 3 bin 187 TL taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Mut projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Mut TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Mut TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin'de 80 aileye 120 hektarlık arazi verildi!

Mersin'in Mut ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan Selamlı GGT projesi kapsamında 80 aile 120 hektarlık alandan faydalanacak.

mersin mut ev yardımı Haberi

mersin mut ev yardımı

Mersin'in Mut ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahipleri için yaptırılan daireler, ailelere törenle teslim edildi.  


Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Yazalanı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan konutların anahtar tesliminde yaptığı konuşmada, "sosyal devlet" anlayışıyla yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyledi. 


Engelli, dul ve bakıma muhtaç 63 aileyi sıcak bir yuvaya kavuşturmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Akyüz, "Evi olmayan ya da yaşam koşulları açısından dezavantajlı durumdaki ailelere yönelik yapılan sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Bu projenin gerçekleştirilmesi sürecinde yaklaşık 1 milyon 700 bin lira kaynak kullanılarak maddi imkanları yetersiz 63 aile ev sahibi yapıldı" diye konuştu. 


Devletin her zaman yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduğunu vurgulayan Akyüz, yardıma muhtaç bütün kesimlerin daha huzurlu ve mutlu olması için...