01 / 05 / 2024

Mert Başar kimdir

Mert Başar kimdir

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Türkiye'nin önde gelen yaklaşık 100 perakende şirketinin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla "İGA Perakende Günü" gerçekleştirildi. 

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Dolar 50 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlar acil!

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran dolar için net konuşu. Dolar 50 gün sonra bu kadar olacak!

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Aziz Ahmet Kaçar kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aziz Ahmet Kaçar'ın biyografisi...

Bahattin Uçar kimdir?

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar kimdir? Bahattin Uçar kaç yaşında?

Rasim Arı kimdir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Rasim Arı kimdir? 

Fethi Yaşar kimdir?

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kimdir? Fethi Yaşar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fethi Yaşar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fethi Yaşar...

Ağaoğlu Maslak 1453, Gayrimenkul Sektöründe Yılın En Başarılı Projesi seçildi!

Yılın Starları 2013 ödülleri kapsamında yurtdışı tanıtımları ile uluslararası platformda adından söz ettiren ve satış rekorları kıran Ağaoğlu Maslak 1453 projesi “Gayrimenkul Sektöründe Yılın En Başarılı Projesi” seçildi.

Veysel Eroğlu: Orman yangınlarını söndürmede en başarılı ülkeler arasındayız!

Orman ve Su İşleri Bakanı "Orman yangınlarına karşı vatandaşlarımız daha dikkat etmeli. Orman yangınlarının yüzde 85'i vatandaşların tedbirsizliğinden kaynaklanıyor, biz orman yangınlarını söndürmede en başarılı ülkeler arasındayız" dedi

Hilmi Işıkören ''Başarı ve Motivasyon Semineri'' 10 Mayıs'ta!

İstanbul Aydın Üniversitesi' nde dinleyicileri ile buluşacak olan Hilmi Işıkören'in ''Başarı ve Motivasyon Semineri'', 14.00-16.00 saatleri arasında Florya Yerleşkesi Mavi Salon'da gerçekleştirilecek...

Mert Başar kimdir Haberi

Mert Başar kimdir

İGA'dan yapılan açıklamaya göre, 100'e yakın havayolu şirketinin yer alacağı, 300 farklı destinasyona uçuş imkanının bulunacağı İstanbul Yeni Havalimanı, mağazacılığın da yeni merkezi olacak. Hizmete açıldığında Türkiye'nin dünyaya açılan vitrini olmaya hazırlanan havalimanında ticari anlaşmalar sürüyor.

Bir alışveriş merkezinin sahip olduğu tüm perakende çeşitliliğini ve marka karmasını bünyesinde barındıracak İstanbul Yeni Havalimanı, pek çok alışveriş mekanı ve havalimanından farklı olarak, yolculara 7 gün 24 saat kesintisiz ve kusursuz bir yolcu deneyimi yaşatacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Havalimanı, farklı alışveriş, yeme-içme opsiyonları ve etkinlik alanları ile yolcuların uçuştan en az 4 saat önce gelip aileleri ile iyi vakit geçirebilecekleri bir yaşam alanı olma niteliğine sahip olacak.

Etkinlikte açıklamalar yapan İGA Havalimanı İşletmesi Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar,...