06 / 05 / 2024

Mert Erdoğmuş

Mert Erdoğmuş

Ak Yatırım açıklamasına göre, Rönesans Holding'in Ak Yatırım aracılığıyla gerçekleştirdiği TRLibor endeksli, 3 yıl vadeli, 200 milyon TL’lik tahvil ihracı bugün başarıyla tamamlandı.

11 il için flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul, Antalya, İzmir, Manisa, Trabzon, Balıkesir, Kütahya, Muğla, Mersin, Sivas, ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Erdoğmuş tarafından kuruldu.

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı müjdesini duyurmuştu. Peki Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı hangi gün verilecek? 1.000 TL bayram harçlığı tarihi belli oldu mu? 

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı verilecek! Tarih belli oldu mu? Ödemeler ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere bayram harçlığı olarak 1.000 TL verileceğini açıklamıştı. Peki 1.000 TL bayram harçlıkları ne zaman verilecek, tarih belli oldu mu? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret müjdesi! Asgari ücret ne kadar olacak?

2022 yılı Temmuz ayında ilk defa ara zam alan asgari ücretli çalışanlar alım gücünün düşmesi ve enflasyon nedeniyle 2023’te de ara zam için beklenti içerisine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Asgari ücrete ara zam oranı belli oldu mu?

Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! 9 bin TL yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın yeni asgari ücretin açıklanacağını duyurdu.Erdoğan, "Asgari ücret 9 bin TL olur mu?" sorusuna ise herkesi şaşırtan bir yanıt verdi.

6 soruda TOKİ Muş Sosyal Konut Projesi 2022! Muş ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen yüzyılın projesi için müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı, TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ 2022 Muş'ta kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Muş Sosyal Konut projesi detayları...

5 soruda TOKİ Muğla sosyal konut projesi 2022!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Muğla'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Muğla'nın hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Erdoğan 'Sıcak bakmıyorum' demişti! Kripto para düzenlemesi şekillenmeye başladı! İşte detaylar

Erdoğan'ın yardımcısı Fuat Oktay'ın önerliğinde tertip edilen toplantıya Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katıldı.

3600 ek gösterge düzenlemesinde son dakika! Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında!

3600 ek gösterge ile ilgili olarak son toplantı gerçekleşti. 3 alternatifli çalışma tamamlandı. Alternatifler bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor, nedir? Emeklileri ilgilendiriyor mu? Düzenleme ne zaman yürürlüğe girecek? İşte ayrıntılar...

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erdoğan Sarı tarafından kuruldu.

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Mert Erdoğmuş Haberi

Mert Erdoğmuş

200 milyon TL’lik ihracın 100 milyon TL’lik kısmı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından alındı. Ak Yatırım, Rönesans Holding'in,Türkiye'de ilk kez ihraç edilen TRLibor endeksli tahvil ihracına aracılık etti.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, Rönesans Holding’in Türkiye’de ilk kez ihraç edilen TRLibor endeksli tahvil ihracına aracılık etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Erdoğmuş, Türkiye’de ilk kez gerçekleşen TRLibor’a endeksli ve 3 yıllık bir vadeye sahip kağıdın, özel sektör borçlanma aracı piyasasının gelişimi ve kurumsal yatırımcıların özel sektör tahvillerine gösterdiği ilgiyi artırmak için önemli bir adım olduğunu da...