10 / 05 / 2024

Mert Ozan Tanciger

Mert Ozan Tanciger

Tan Karacaoğlu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Mert Ozan Tanciger Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Mert Yıldızhan: Ankara'yı yeniden inşa edebiliriz!

Başkent Ankara'da kaliteli ve konforlu konut projelerine imza atan Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan ise Ankara'nın dünyanın en hızlı büyüyen başkentlerinden biri olduğunun altını çizdi.

Ozan Terzioğlu kimdir?

Mimar Ozan Terzioğlu kimdir? Ozan Terzioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ozan Terzioğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ozan Terzioğlu...

Mert Gıda Maddeleri'nden 8 milyon liralık fabrika!

Kuru gıda sektöründe faaliyet gösteren Mert Gıda Maddeleri, MGS markasıyla kristal şeker sektöründe de hizmet vermeye devam ediyor. Firma 8 milyon liralık fabrika yatırımı yaptı..

Ozan Balaban: Yüksek faiz bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri!

Emaar’ın Bölge CEO’su Ozan Balaban, yüksek faizin bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri olduğunu belirtti. Ozan Balaban,konutların metrekaresinin 5385 dolardan satıldığı Emaar Square projesinde 700 dairenin yüzde 78’inin satıldığını belirtti.

Ozan Balaban: Türkiye gelişmiş ülke ama Afrika ülkesi faizi uygulanıyor!

Emaar Türkiye’nin 2.3 milyar dolarlık Çamlıca’daki Emaar Square projesine Dubai merkezli grubun otel zinciri “The Address” de eklendi. Emaar Bölge CEO’su Ozan Balaban, tüm maliyetlerinin dövizle olduğunu belirtti..

Ozan Bayık kimdir?

Mimar Ozan Bayık kimdir? Mimar Ozan Bayık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ozan Bayık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ozan Bayık...

Mert Optik İstanbul'da 3 mağaza açtı!

Ege Bölgesi'ne 35 mağaza ile hizmet veren Mert Optik, açtığı üç şube ile İstanbul'a da hızlı bir giriş yaptı. Doruk Pala, "İstanbul'da güzel bir başlangıç yaptık. Mağaza sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Rıdvan Mertöz: Yeni çelik üretim fabrikaları kurulmalı!

İDDMİB Başkanı Rıdvan Mertöz, hammadde konusunda sıkıntı yaşadıklarını, sanayinin ihtiyacını karşılayacak cevherden çelik üretecek yeni fabrikaların kurulması gerektiğini söyledi..

Rıdvan Mertöz'den Türkiye'nin alüminyum pazarı yorumu!

Metale dair pek çok sektörü bünyesinde barındıran İDDMİB'in Başkanı Rıdvan Mertöz; Türkiye'deki alüminyum pazarının ve ihracat potansiyelinin son durumunu yorumladı...

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Mert tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Ozan Güven Nişantaşı'nda dükkan kiraladı!

Oyunculukta kariyer yapmasına rağmen Beşiktaş’taki ayakkabı mağazasını kapatmayan Ozan Güven, şimdi de işi büyütüyor. Güven, ikinci şubeyi açmak için Nişantaşı’nda dükkan kiraladı ve dekorasyona başladı.

Ozan Güven 2. mağazasını açıyor!

Oyunculukta kariyer yapmasına rağmen Beşiktaş’taki ayakkabı mağazasını kapatmayan Ozan Güven, şimdi işi büyütüyor. Ozan Güven 2. şubeyi açmak için Nişantaşı’nda dükkan kiraladı.

Ozan Balaban Dubai'yi anlattı!

Emaar CEO'su Dünyanın en büyük gayrimenkul firmalarından EMAAR'ın pek çok ülkeden sorumlu CEO'su Ozan Balaban, sık sık seyahat ettiği Dubai'yi yazdı. Balaban'ın Dubai rehberine bakmadan bu ülkeye seyahat etmeyin..

Mert Ozan Tanciger Haberi

Mert Ozan Tanciger

Tan Karacaoğlu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Mert Ozan Tanciger Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Tan Karacaoğlu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi iş konusu; -Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Tan Karacaoğlu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi adres: Şişli, Ergenekon Mahallesi, Dolapdere Caddesi,...