02 / 05 / 2024

mesa kozyatağı ev satış fiyatları

mesa kozyatağı ev satış fiyatları

Mesa Kozyatağı projesi 28 katlı rezidans bloğunda toplam 280 konuttan oluşuyor. Mesa Kozyatağı projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı!

Mesa Panorama Maltepe projesinden ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının yanı sıra, sınırlı daire için 36 ay vade, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama'da konut fiyatları kaç TL?

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Mesa Koz'da teslimler başladı!

İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Koz projesinde teslimler başladı.

İstanbul'da 1 milyon TL'nin altında ev bulmak zor olacak!

Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Boysanoğlu, "İstanbul'da 1 milyonun altında ev bulmak zor" dedi.

Mesa Koz'da 60 ay vade yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Mesa tarafından İstanbul'un merkezi Kozyatağı'nda yükselen Mesa Koz projesinde 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı sunuluyor.

Mesa Koz'dan 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Mesa Mesken tarafından Kozyatağı'nda hayata geçen Mesa Koz'da ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya sunuldu. Proje dahilinde 69 bin TL peşinat ödemelerde 120 ay vade imkanı sunulacak.

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Mesa’dan yüzde 0.64 faiz oranlarıyla ev almak kolaylaştı!

50 yıllık tecrübeye sahip Mesa’nın projeleri arasında yer alan kamu banklarının konut kredisi faizlerini düşürmesiyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Mesa Koz'da yüzde 10 indirim fırsatı!

İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanında yer alan Mesa Koz'da 31 Mart’a kadar yüzde 10 KDV indirimi fırsatı devam ediyor.

mesa kozyatağı ev satış fiyatları Haberi

mesa kozyatağı ev satış fiyatları

11 Mayıs'ta basına tanıtılacak olan Mesa Kozyatağı projesinde daireler 2019 yılının Temmuz ayında teslim edilecek. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda Atatürk Caddesi üzerinde yükseliyor. 


Toplam 280 daireye yer verilen Mesa Kozyatağı Konutları projesinde daireler için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Kozyatağı Mesa Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Kadıköy Mesa Kozyatağı projesi, konut, ticari üniteler ve alışveriş merkezinden oluşuyor. Mesa Kozyatağı projesinde daire sahiplerine çocuk oyun alanları, fitness, avm, kapalı otopark gibi hizmetler sağlanacak. 


Kadıköy Mesa Kozyatağı Evleri'nde 1+1 daireler 65-65 metrekare ve 100 metrekare, 2+1 daireler ise  110-128 metrekare normal daire ve 190 metrekare dubleks olarak tasarlanıyor. 


Mesa Kozyatağı ev satış fiyatları!

Kadıköy Mesa Kozyatağı daire fiyatları 1+1'lerde 950 bin TL'den,...