08 / 05 / 2024

Mesut Efe kimdir

Mesut Efe kimdir

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, enerji ve inşaat meslek komitesi üyeleri ile birlikte Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi (UEDAŞ) ziyaret etti.

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Üner kimdir?

Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Mesut Üner'in 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Çatalca Belediyesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Mesut Üner kimdir?

Abdulrezzak Sancak kimdir?

FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın ağabeyi Abdulrezzak Sancak dün gece hayatını kaybetti. Peki, Abdulrezzak Sancak kimdir?

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Mesut Efe: BTSO ile güzel çalışmalar yapmak istiyoruz!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, enerji ve inşaat meslek komitesi üyeleri ile birlikte Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi (UEDAŞ) ziyaret etti.

Efe Bezci kimdir?

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi, İç Mimar Efe Bezci, Besa Grup iştiraki Panora AVM ve Armada AVM'nin işletmesinde görev almaktadır. Peki Efe Bezci kimdir? İşte Ali Efe Bezci'nin özgeçmişi...

Mesut Akgül kimdir?

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül kimdir? Mesut Akgül, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül' ün biyografisi...

Kadir Efe kimdir?

Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Efe kimdir? Kadir Efe ne zamandan beri, Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor? Efektif Gayrimenkul projeleri nelerdir?

Mesut Güleroğlu kimdir?

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu kimdir? Mesut Güleroğlu ne zamandan beri İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanlığı görevinde? İşte Mesut Güleroğlu biyografisi...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Mesut Efe kimdir Haberi

Mesut Efe kimdir

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, enerji ve inşaat meslek komitesi üyeleri ile birlikte Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi (UEDAŞ) ziyaret etti. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, BTSO ile birlikte Bursa için güzel çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan, 36. Meslek Komitesi Başkanı Ömer Kaya, 7. Meslek Komitesi Üyesi Erdal Aktuğ ve 18. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Taner Eke, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Şakir Umutkan, genel müdürlüğe atanan Mesut Efe’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye’nin önde gelen sanayi ve üretim merkezlerinden olan Bursa’da BTSO olarak kentin dinamikleri ile ortak hareket etme gayreti içinde olduklarını belirten Umutkan, UEDAŞ’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. UEDAŞ ile birlikte eylül ayı...