12 / 05 / 2024

Meta Silk Road İnşaat adres  

Meta Silk Road İnşaat adres  

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu.

ŞOK 8 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK markete iPhone 13 128 GB Midnight Cep Telefonu geliyor!

ŞOK market 8 Mayıs çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim var. Homend Royaltea Plastik Antrasit Çay Makinesi 1.099 TL, Bambum Lara Sea / Golf Fincan Takımı 599 TL, Braun Silk-Epil 5 Sensosmart Epilasyon Cihazı 1.499 TL.

BİM'e Off Road Benzinli ATV geliyor! İşte BİM 7-10 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu!

Perakende devi BİM'e bu hafta BİM'e Off Road Benzinli ATV geliyor. İşte pek çok kişi tarafından araştırılan BİM 7-10 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu...

Yeni Renault Duster e-Tech Full Hybrid ön lansmanda! İşte Yeni Renault Duster 2024!

Yeni Renault Duster E-Tech full hybrid için ön lansman süreci başladı. Yeni Renault Duster 2024, iddialı SUV tasarımı ve geliştirilmiş off-road becerileriyle dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Facebook ve Instagram'a abonelik yolda! İşte ücreti

Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta, Avrupa'daki kullanıcılara Facebook ve Instagram'a reklamsız erişim sağlamaları için aylık abonelik seçeneği sunulacağını açıkladı. İşte merak edilen o ücret...

Road Partner İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Road Partner İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Asil tarafından kuruldu.

AB, 6 dev teknoloji şirketine katı kurallar getiriyor!

Avrupa Birliği (AB), piyasadaki güçlerini sınırlandıracağı 6 büyük teknoloji şirketini belirledi. Alphabet, Amazon, Apple, ByteDance, Meta ve Microsoft'a sundukları 22 temel hizmetin yeni yasaya uyması için 6 ay süre verildi.

Arsa almaya hazır olun! Metaverse projesi 8-10 yıl içerisinde hayata geçecek!

Meta şirketinin Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Angie Gifford, şirketlerinin metaverse projesine 8-10 yıl içinde start verileceğini açıkladı.

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads, kullanıcı kaybetmeye devam ediyor!

Meta'nın eski adı Twitter olan X sosyal medya platformuna rakip olarak kullanıma sunduğu Threads’ın kan kaybını önlemek için masa üstü kullanım özelliği eklenecek.

Threads’e eklenecek yeni özellikler açıklandı!

Twitter'ın rakibi olarak Meta tarafından piyasaya sürülen Threads’a yeni eklenecek özellikler açıklandı. İşte yeni popüler platform Threads’a gelecek en yeni  özellikler…

Twitter'a rakip olarak piyasaya sürülmüştü: Threads’in kullanıcı sayısı 100 milyonu geçti!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip olarak piyasaya sürdüğü sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı 100 milyonu aştı. İşte detaylar...

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads 70 milyon kullanıcıya ulaştı!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı bugün itibarıyla 70 milyonu buldu.

Meta Silk Road İnşaat adres   Haberi

Meta Silk Road İnşaat adres  

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu.

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca kuruluş amaç ve konusu; İNŞAAT -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, fabrika inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...