02 / 05 / 2024

metaverse Seyhun Özkara

metaverse Seyhun Özkara

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Smas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahri Seyhun tarafından kuruldu.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Arsa almaya hazır olun! Metaverse projesi 8-10 yıl içerisinde hayata geçecek!

Meta şirketinin Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Angie Gifford, şirketlerinin metaverse projesine 8-10 yıl içinde start verileceğini açıkladı.

Metaverse'den arsa nasıl alınır?

Metaverse, son yıllarda yatırım yapmak amacıyla sanal dünyada gerçekliği sürdüren bir platformdur. NFT’ler ile alım satım yapılan bu platformda arsa satışı da mümkündür. Bu noktada Metaverse’den arsa nasıl alınır, metaverse arsa nedir ve ne işe yarar soruları önem kazanıyor.

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaaslan tarafından kuruldu.

“Yatırım yapmamak hata olur” demişti… Zuckerberg'in aklına uyan zarar etti!

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in önerisiyle sanal evrende yatırım yapanların zarara uğradığı öğrenildi. Metaverse evreninde yatırım önerdiği arsaların değeri yüzde 85’in üzerinde eridi.

Konuttaki arz talep dengesizlikleri fiyat artışlarını tetikliyor!

Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yaptığı açıklamada konuttaki arz talep dengesizliklerinin fiyat artışlarını tetiklediğini söyledi.

Apple'dan bir ilk! Metaverse'e giden yola iddialı girdi

Apple'ın metaverse'ye giden yolu olması muhtemel olan, ismi 'Apple Reality Pro' olması beklenen karma gerçeklik gözlüğünün çıkacağı tarih belirlendi.

Tecno camon Metaverse'de! Yeni cihazları görenler gözlerine inanamadı

Tecno camon Türkiye'de büyük bir pazara sahgip oldu. Yeni çıkan akıllı telefonlarını CAMON 19 Neo, CAMON 19 ve CAMON 19 Pro’yu Decentraland’de düzenlenen Metaverse etkinliğinde tanıttı.

TECNO, yeni ürünlerini tanıttı! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

TECNO, yeni lansmanını popüler metaverse ekosistemi Decentraland'da başlattı. Duyuruda CAMON 19 ve CAMON 19 Pro akıllı telefonlar ve Megabook T1 dizüstü bilgisayar yer aldı.

Kurgusal evrende arsa kapma yarışı: Metaverse kumar mı?

Yapılan araştırmalar, insanlar ve şirketlerin internetin sanal gerçeklik versiyonu metaverse'de (kurgusal evren) yer edinmek amacıyla yarışırken, son bir senede yaklaşık 2 milyar dolar harcandığını gösteriyor. Peki Metaverse yatırımları mantıklı mı?

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Sinpaş, son zamanların en gözde platformları arasında bulunan Metaverse evrenine adım atıyor. Dijitalleşme yatırımlarıyla ön plana çıkan marka, şimdi de Sinpaş - MetaVision iş birliğiyle metaverse dünyasındaki yerini almaya hazırlanıyor. 

metaverse Seyhun Özkara Haberi

metaverse Seyhun Özkara

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı. Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün aşantımıza dahil olacağını, fiziki ve sanal alışverişi birleştirip yeni bir düzen oluşturacağını dile getirdi.

Sanal evren Metaverse’ün  dijital ticarete etkilerini yorumlayan IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, “İnternet üzerinden ürün satın alma teknolojisi ilk tanıtıldığından beri, gerçek dünya ile dijital dünya arasında bir ayrım vardı. Geleneksel fiziksel mağazalardan ürün satın almak, alışveriş yapanlara satın almadan önce ürünlere fiziksel olarak dokunma veya ürünleri deneme...