28 / 04 / 2024

Mete Bora summa inşaat

Mete Bora summa inşaat

Ankara’da Atakule’den, Saint Petersburg, Moskova ve Venezuela’da pek çok binanın yapımına kadar sayısız esere imza atan Summa İnşaat'ın Onursal Başkanı Mete Bora hayatını kaybetti.

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özdeş tarafından kuruldu.

Ahmet Mete Çakmakçı kimdir? Hangi şirketlerin ve üniversitelerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Mete Çakmakçı yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Mete Çakmakçı ile ilgili merak edilen her şey...

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mete Buyurgan kimdir? Mete Buyurgan nereli?

İş dünyasının başarılı ismi, Ülker'in CEO'su Mete Buyurgan kimdir? İş hayatına başladığından beri pazarlama ve satış alanında çeşitli başarılar elde eden Buyurgan nereli? İşte ayrıntılar...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Vatandaş için ısınmak artık lüks oldu! Hükümete doğal gaz faturası için çağrı geldi!

Avrupa’da doğal gaz fiyatları bir yıl içinde yüzde 85’e yakın oranda düşerken, Türkiye’de ise konutlarda yüzde 164, sanayide de yüzde 273 arttı. Bu duruma tepki gösteren CHP, hükümete çağrı yaparak, ısınmanın artık bir lüks haline geldiğini savundu ve bu nedenle doğal gaz fiyatlarının indirilmesini

Hükümete çok önemli çağrı! Eğer kabul görürse, sıfır araç almak kolaylaşacak!

Türkiye’deki yüksek enflasyon ve otomotiv sektöründe yaşanan arz sıkıntısı nedeniyle birçok vatandaş etkileniyor. Ancak hükümete yapılan bir çağrı eğer kabul görürse, vatandaşın otomobil alması kolaylaşacak. Nasıl mı? İşte detaylar…

Hükümete,“Doları bizim için 23 TL yapın” çağrısı!

Uzun süredir kurun artmaması nedeniyle rekabette zorlanan ihracatçılardan hükümete yeni çağrı geldi. Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, ekonomi yönetimine seslenerek, dolar kurunun kendileri için 23 TL olarak uygulanmasını istedi.

Mete Bora summa inşaat Haberi

Mete Bora summa inşaat

SUMMA A.Ş’nin Onursal Başkanı Mete Bora, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


76 yaşında vefat eden Mete Bora Ankara’da Atakule’den, Saint Petersburg, Moskova ve Venezuela’da pek çok binanın yapımına kadar sayısız esere imza atmıştı. Mete Bora,ayrıca toplumun önemli bir kesimini oluşturan yaşlılık ve yaşlı hakları konularında Türkiyede ilk kez Yaşlılık Platformunun ve TURYAK Yaşlılık Konseyi Derneğinin kurucusuydu.Mete Bora TURYAK Yönetim Kurulu Başkanı olarak Uluslararası Yaşlılık Federasyonunun (IFA) Ortadoğu Ülkelerinden sorumlu ilk Müslüman/Türk Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.


5 Haziran 1941 yılında Malatyada doğan Mete Bora, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde başladığı üniversite tahsilini, 1964 yılında Oklahoma Üniversitesinde tamamladı. Kurucusu olduğu ve inşaat kimyasalları üretimi ile inşaat malzemeleri satışı yapan Ekono A.Ş. ve Bora Ltd. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı...