23 / 07 / 2024

Metin Mermer

Metin Mermer

H2M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Mermer, Hakan Avcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Mts Yatırım Mermer İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Yatırım Mermer İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hasbal tarafından kuruldu.

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Umut Mermer İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tanyeri tarafından kuruldu.

Mermer sektörü Çinli istilasında!

Hüseyin Şehitoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, ülke ekonomisinin ikinci Çeyrekte yüzde 2,1 ve yılın ilk yarısında yüzde 3,3 büyüdüğü söyledi. Mermer sektörü Çinli istilasında.

Özer Mermer Grubu'nun acı günü! Hacı Yusuf Özer Vefat etti!

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

Metin Öztürk kimdir?

İlke Gayrimenkul Değerleme Şirket Ortağı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak çalışma hayatına devam eden Metin Öztürk kimdir? Metin Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Metin Öztürk...

Filiz Metin: 16/9 binalarının zararını vatandaş ödeyecek!

Türkiye'nin ilk arabulucu avukatlarından, aynı zamanda gayrimenkul hukuku uzmanı Filiz Metin, 16:9 binalarının belirli bir kısmının İstanbul'un tarihi siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkım kararının sonuçlarının yine vatandaşlara patlayacağını söyledi.

Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi'nin yol sorunu çözülemedi!

Muğla Ula’da hayırsever İşadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi’nin bahçesinin yanında bulunan 7 metrelik hazineye ait yol sorunu aşılamadı.

Yamaç Evler'de kazılardan çıkarılan 120 bin mermer parçası yeniden birleştiriliyor!

Roma dönemi ihtişamını yansıtan Yamaç Evler'de kazılardan çıkarılan 120 bin mermer parçası puzzledaki gibi tek tek birleştirilerek yeniden duvarlara monte ediliyor. Restorasyon ekibi, 4 yılda ancak 50 bin parçanın yerini bulabildi.

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Metin Torun kimdir?

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olarak 10 yıl görev yapan Metin Torun, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Beykoz Belediye Başkan aday adayı olmak için 30 Ekim 2013’te bu görevinden istifa etti. Peki Metin Torun kimdir?

H2M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H2M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Mermer, Hakan Avcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Apollon Tapınağı'na beyaz çimento ve mermer tozu ile basamak yapıldı!

Çanakkale ili Ayvacık ilçesi Gülpınar beldesinde daha önce üzerine TIR çıkartılan Apollon Smintheus Tapınağı yeni bir restorasyon skandalıyla gündeme geldi. Basamaklar beyaz çimento ve mermer tozu ile kalıp çakılarak yeniden yapıldı...

Leonardo Mermer Madencilik A.Ş'nin acı günü: İffet Selma Türker vefat etti!

Leonardo Mermer Madencilik A.Ş'nin kurucu ortağı Tevfik Tunç Türker'in eşi İffet Selma Türker vefat etti. Cenaze 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek....

Metin Mermer Haberi

Metin Mermer


H2M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Mermer, Hakan Avcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da kuruldu. 


H2M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Şirket hertürlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği...