15 / 05 / 2024

Metro açılışı ne zaman

Metro açılışı ne zaman

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hızlandı. İşte metro açılışı 2021 tarihleri...

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul'un ulaşım sorununa çare olacak  Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda çalışmalar sona erdi. Metronun açılış yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

İstanbul'un kanayan yarasıydı! 65 kilometrelik yeni metro hattı Mart'ta açılıyor!

İstanbul'un kanayan yarası olarak bilinen ve merakla beklenen 65 kilometrelik yeni metro hattı önümüzdeki ay hizmete açılıyor. İşte detaylar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Son dönemlerde konut kiralarındaki artışlar pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Kira bedelini düşük bulan ev sahipleri de kira uyarlama davası ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

AÖL ders seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile sınav takvimi açıklanmıştı. Öğrencilerin ilk olarak AÖL ders seçimi işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki, AÖL 1. dönem ders seçimi ne zaman yapılacak?

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Ulaştırma Bakanı 3 metro hattının açılışı için tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Ankara'da yapımı devam eden ve merakla beklenen 3 metro hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve açılış tarihlerini müjdeledi. İşte ayrıntılar...

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

Üniversiteler ne zaman açılıyor 2022? Üniversiteler hangi tarihte açılıyor?

Üniversiteler ne zaman açılıyor 2022? Üniversiteler hangi tarihte açılıyor? Sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

Kira tespit davası ne zaman açılır? Ev sahibi kiraya ek zam yapabilir mi?

Kira tespit davası, kiracı ya da kiraya veren tarafından açılan kira bedelinin yeniden belirlenmesinin talep edildiği bir davadır. Bu dava uygulamada genellikle kira artış davası olarak bilinmektedir. Peki, Ev sahibi kiraya ek zam yapabilir mi? Kira tespit davası ne zaman açılır? İşte tüm detaylar..

Metro açılışı ne zaman Haberi

Metro açılışı ne zaman

Metro açılışı 2021!
Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımlarına hızla devam ediliyor. Peki İstanbul'da bu yıl hangi metro hatları açılacak? İşte metro açılışı 2021 tarihleri...

Ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 Aralık 2020 tarihlerinde yapılan açıklamada yarım kalan metro hatları projesi için kullanılacağının müjdesini veren Ekrem İmamoğlu, yarım kalan metro hatlarının tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi. 

Metro açılışı 2021

1- Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Hattı 
Toplam 13 kilometre uzunluğuna sahip Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metrosu Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir ilçelerini birleştiriyor. Test sürüşlerinin başladığı metro ile Ataköy-İkitelli arası 19,5 dakikaya düşecek.

Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Hattı durakları:

1. Ataköy
2. Yenibosna
3. Çobançeşme...