27 / 04 / 2024

MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Yaşar

MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Yaşar

MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Yaşar, MHP Genel Başkanı Dvelet Bahçeli ile görüşmesi ve halka verdiği sözü yerine getirmek amacıyla aday olduğunu söyledi.

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşmayı meclis gündemine taşıdı. Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Serik'teki 315 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açılıyor mu?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada Serik'in Belek ve Kadriye mahallelerinde toplam 315 bin metrekarelik alanın halkın kullanımından çıkarılmak istendiğini belirterek, yapılaşmaya açılacağını söyledi.

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırma ve işletme ihalesinin iptali meclise taşındı! 

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın, ihalenin ne gerekçeyle iptal edildiğini, iptal sürecine kadar kaç firmanın teklif verdiğini ve bu firmaların hangileri olduğunu açıklamasını talep etti... 

Elazığ Maden bölgesinde 510 ev boşaltılacak! 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, mecliste, Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski bulunan 510 ev ve iş yerinin tahliye kararına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Erdem, bölgede bulunan vatandaşların mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. 

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Yaşar Haberi

MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Yaşar

A.G : Meclis üyeliğinden niçin istifa ettiniz ? 

Ahmet Yaşar: Milletvekili adayı olmak için. Yerel seçim çalışmaları sırasında seçim bölgemde dolaşırken, oy isterken, vatandaşlara özellikle büyükşehir meclis üyesi olmak istiyorum- dedim.- Kendimi orada test edeceğim ve başarılı olursam milletvekilliğine adaylığımı koyacağım- dedim. Meclis üyeleri arkadaşlarım da bunu çok iyi biliyorlar. Meclis üyeliğinde birinci sırada olmama rağmen çok çalıştım. Seçim dönemi içerisinde ciddi çalışmalar ve reklamlar yaptım. Hem partim hem de ismimin duyulması için yaptnn bundan daha doğal bir şey olamaz. Bu çalışmalarımız neticesinde halktan aldığım desteklerle istifa etmeden önce Genel Başkanımızdan randevu aldnn. Kendisiyle konuştum. Milletvekili adaylarına kendisi randevu vermiyor, orada bir komite oluşturmuşlar dört genel başkan yardımcısı adaylık açıklamasında bulunanlarla görüşme sağlıyor. Dolayısıyla kimseyle böyle bir görüşmesi yok. Sağ...