02 / 05 / 2024

mil ile alışveriş

mil ile alışveriş

Türk Hava Yolları (THY) mil ile alışveriş dönemini başlattı. Türk Hava Yolları mil ile alışveriş dönemini başlattı. Mil sahibi THY yolcuları, millerini shopandmiles.com sitesinde alışveriş yaparak harcayabilecek.

Garanti BBVA'dan yeni kampanya: Okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verilecek! İşte detaylar...

Garanti BBVA yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verileceği belirtildi. İşte detaylar...

Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapana 790 TL değerindeki bu çanta hediye! Son tarih 3 Temmuz 2023!

Ziraat Bankası Bankkart ile alışveriş yapan kişilere 790 Türk Lirası değerindeki kanvas çantanın hediye edileceği ifade edildi. Ayrıca +4 taksit imkanı daha verileceği de belirtildi. İşte detaylar…

İş Bankası’nın iştiraki Pazarama Cüzdan ile online alışveriş yapanlara cazip fırsatlar!

İş Bankası iştiraki olan online alışveriş uygulaması Pazarama, “Pazarama Cüzdan” ile kullanıcılarına avantajlı alışveriş keyfi sunuyor. Uygulamayı kullananlar alışveriş yaparken para puan da kazanıyor.

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi! Bankkart ile yapılan market alışverişlerinde 150 TL kazanma fırsatı!

Bankkart ile market alışverişlerinde toplamda 150 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı! Tek seferde 300 TL ve üzeri alışveriş yapanlar için büyük avantaj...İşte bütün ayrıntılar...

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

TEB bankasında aracı olanlara müjde! Bu sayede akaryakıt alışverişlerinde 200 TL kar!

TEB Bankası, araç sahipleri için önemli bir kampanya başlattı ve akaryakıt alışverişlerinde geçerli olan 200 TL'lik hediye ile sürücüleri sevindirdi. Kampanya, tüm sürücülere hitap ediyor ve akaryakıt alımlarında kullanılabiliyor. Yüz güldüren kampanya ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde ye

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.

Ramazan bereketi ile sepet dolduracak fırsat! 25 TL'lik alışveriş yapana ŞOK Market'te 75 TL'lik Finish 30 TL'ye düşecek

ŞOK Market'in 29 Mart tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı. Ramazan bereketi ile sepet dolduracak fırsat! 25 TL'lik alışveriş yapana ŞOK Market'te 75 TL'lik Finish 30 TL'ye düşecek...

Vakıfbank’tan tüm bankaları kıskandıracak kampanya! Bu kampanyayla market alışverişleriniz bedavaya gelecek!

VakıfBank Worldcard ile 1Mart-24 Mart 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 400 lira ve üzeri alışverişinizden sonraki her 400 lira ve üzeri alışverişe 25 lira, toplam 250 lira Worldpuan hediye edilecek.

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Ziraat Bankkart ile beyaz eşya alışverişlerinizde kazançlı çıkın! Anında Bankkart Lira kazanın!

Ziraat Bankası müşterilerine özel kampanyalar yürütmeye devam ediyor. Bunların içinde beyaz eşya alışverişleri de dahil edildi. İşte detaylar!

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Togg kullanıcıları, araçlarında bile Migros’tan alışveriş yapabilecek

Togg yönetiminin perakende sektöründe faaliyet gösteren Migros ile yaptığı anlaşma ile Togg kullanıcıları Migros’tan trafikte bile alışveriş yapabilme imkanına sahip olacak. Peki bu nasıl olacak?

mil ile alışveriş Haberi

mil ile alışveriş

Türk Hava Yolları (THY) mil ile alışveriş dönemini başlattı. Mil sahibi THY yolcuları, millerini shopandmiles.com sitesinde alışveriş yaparak harcayabilecek.


Shop&Miles markasının "alternatif mil harcatma mecrası" olarak görülen sanal mağaza projesi, THY Genel Müdürlük binasında basına tanıtıldı.


THY Genel Müdürü Temel Kotil, tanıtımda yaptığı konuşmada, çalışmalara sanal mağaza ile başladıklarını belirterek, "İnşallah yeni yılla birlikte başta Atatürk Havalimanı olmak üzere büyük havalimanlarında mağaza açacağız. Bizim adımıza sanal mağaza firmamız var. Tüm lojistiği İstanbul'dan gerçekleştireceğiz. Yönetiminde biz olacağız" diye konuştu.


Shop&Miles kataloğunda hem Türk markaların hem de dünyanın ünlü markalarının bir arada bulunduğuna işaret eden Kotil, "Hatta aralarında Türk reçeli bile var. Çok güzel bir çalışma oldu" dedi.


Kotil, şirketin mali sonuçları açıkladıklarını anımsatarak şunları kaydetti:


"Bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Çok yoğun çalışma yaptık. Bu...