02 / 05 / 2024

Milli Emlaka ait arazi oranı

Milli Emlaka ait arazi oranı

2000 yılında Milli Emlak, Türkiye topraklarının yüzde 54.7'sini oluşturan Hazine arazilerinin internet üzerinden satışına başlamış. Bir yılda 100 trilyon liralık satış yapan Milli Emlak, elindeki arazileri yüzde 15'lere kadar indirecekmiş.

1939 yılında Milli Emlak'a ait arsaların satılması yasaklanmış!

1939 yılında Milli Emlak'a da ait olduğu bilinen arsaların satılmamasına karar verilmiş. 

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tatil ile ilgili kararını duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim dönemi başlamadan önce o yıla ait eğitim öğretim takvimini yayımlıyor. Buna göre; 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısında toplam 9 günlük tatil olduğu kaydedildi.

O ilde Hazine'ye ait 14 arsa yüzde 20 indirimle satılıyor! 

Aksaray Sarıyahşi Milli Emlak, Aksaray ili, Sarıyahşi ilçesinde yer alan Hazine'ye ait 14 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Aksaray Sarıyahşi'de arsaların fiyatları ne kadar? 

Kelepir arsa arayanlar bu habere hemen bakın! Milli Emlak'tan her bütçeye uygun arsa satışı başladı

Bursa Nilüfer ilçesinde Milli Emlak aracılığı ile yapılacak arsa satışıyla alakalı ayrıntılar açıklandı. Milli Emlak, Bursa Nilüfer'de 2 bin 450 TL karşılığında arsa satışı yapacağını ilan etti. Satışa ait ayrıntılar haberimizde.

O ilde Haziye ait 17 adet arsa satılacak! 14 tarla kiralanacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Osmaniye ili, Merkez ilçesinde Haziye ait 17 adet arsa satılacak. 14 tarla kiralanacak! İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 10.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beylikdüzü ve Sarıyer ilçelerinde yer alan Hazineye ait 3 gayrimenkulü 10 milyon 297 bin 585 TL'ye satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 116.9 milyon TL'ye satılık 164 konut!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Adalar, Kadıköy, Maltepe ve Üsküdar ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 164 adet konutu 116 milyon 875 bin 542 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 16.7 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Fatih, Beşiktaş, Bahçelievler ve Avcılar ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 26 gayrimenkulü 16 milyon 678 bin 250 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bakırköy, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Eyüpsultan ve Kağıthane İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait gayrimenkulleri  13 milyon 877 bin 110 TL'ye satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 70.3 milyon TL'ye satılık 29 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Tuzla, Kartal ve Şile ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait 29 gayrimenkulü 70 milyon 324 bin 231 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 15.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir, Şişli ve Bakırköy ilçelerinde mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğüne ait taşınmazları 15 milyon 860 bin TL'ye satıyor. 

Milli Emlaka ait arazi oranı Haberi

Milli Emlaka ait arazi oranı



Türkiye'nin yarısı internette satılacak


MİLLİ Emlak Genel Müdürlüğü, Türkiye topraklarının yüzde 54.7'sini oluşturan Hazine arazilerinin internet üzerinden satışına başladı. Bu yıl 100 trilyon liralık arazi satışı gerçekleştirilecek. Önümüzdeki yıllarda da sürecek uygulama ile, Hazine arazileri internet üzerinden, özelleştirilecek.


    MİLLİ Emlak Genel Müdürü Doğan Cansızlar, Türkiye topraklarının yüzölçümünün yüzde 54.7'sinin Hazine arazisi olduğunu söyleyerek, ''Dünyanın hiç bir liberal ekonomisinde, devlet kontrolündeki gayrimenkul oranı bu kadar yüksek değil'' dedi. Hazine arazilerinin internet üzerinden satışına başlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü, bu yıl 100 trilyon liralık arazi satışı gerçekleştirecek. Önümüzdeki yıllarda da sürecek uygulama ile, Hazine arazileri İnternet üzerinden, özelleştirilecek. Uygulamada amaç,...