29 / 04 / 2024

milli parklar satılacak mı

milli parklar satılacak mı

Türkiye'deki 44 milli parkın özelleştirilmesi gündemdeyken Tarın ve Orman Bakanlığı bu konudaki sessizliğini soruyor. 

Milli parklar satılacak iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, milli parkların satışa çıkarılacağını iddia etti. İddiaya göre milli parklar üç parçaya bölünecek.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! 3 ilde 6 arsa satılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre üç ilde 6 arsa arsa satılacak. İşte söz konusu ihaleler ile ilgili detaylar...

ŞOK'ta 2 yıl garantili 5 parça tencere seti 5 bin 899 TL'ye satılacak! ŞOK 9 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta bu hafta 2 yıl garantili 5 parça tencere seti 5 bin 899 TL'ye satılacak. İşte ŞOK 9 aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Milli Emlak Şefliği, o ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi satılacak!

Bayburt ili, Aydıntepe ilçesinde yer alan 3 adet arazinin satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak araziler için 13 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Ankara’da bir arsa satılacak! Fiyatı belli oldu!

Ankara ili, Beypazarı ilçesindeki bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 18 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

O inşaat devi resmen battı! Arsası rekor fiyatla icradan satılacak!

Maketten satışını yaptığı 1.500 konutu hak sahiplerine teslim edemeyen Erzurum merkezli Karadayı İnşaat’ın mülkleri teker teker icradan satışa konuldu. Şirketin Erzurum’un Palandöken ilçesindeki bir arsası 317 milyona icradan satılacak.

Daire sahibi olmak isteyenlere müjde! Rize’de bir daire satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesinde yer alan bir adet daire satılacak. Satışa ilişkin tüm bilgiler kesinleşirken, ihalenin 4 Aralık’ta düzenleneceği açıklandı.

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Mozart’ın bestelerini yaptığı tarihi kale açık artırmayla satılacak! Rekor fiyat bekleniyor! 

Müzik tarihine damgasını vurmuş olan Avusturyalı ikonik besteci Mozart'ın evi olarak bilinen tarihi kale, açık artırmayla satılacak. İşte ayrıntılar...

O ilde bir iş yeri satılacak!

Rize ili, Derepazarı ilçesine bağlı bir iş yeri satılığa çıkarıldı. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için 30 Kasım’da ihale düzenlenecek.

milli parklar satılacak mı Haberi

milli parklar satılacak mı

CHP Balıkesir Milletvekili Ensa Aytekin milli parkların satılacağını iddia etmişti. 1958 yılından beri varlığını sürdüren milli parkların üç parçaya bölünerek satılacağı belirtilmişti. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ensar Aytekin, "Orman Genel Müdürlüğü’ne yapılması öngörülen bu devir, kurumları birbirlerinin içerisinde göstererek iş yükünü artırmaya ve özellikle de milli parklardaki başta maden arama olmak üzere birçok usulsüz işe imkan tanıma amaçlıdır" diye konuştu. 

MİLLİ PARKLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE BAKANLIK DÖNÜŞ YAPMADI

İddiaları sormak için Sözcü Gazetesi önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın bünyesindeki Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne ve yöneticilerine ulaşmaya çalıştı. Konuya ilişkin yanıt alabilmek için Tarım ve Orman Bakanlığı'nın basın birimi ile irtibata geçilmesi gerektiği bilgisi verildi. Ancak, Tarım ve Orman Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği de dönüş yapmadı.Milli...