06 / 05 / 2024

Mimar Orhan Ersan kimdir

Mimar Orhan Ersan kimdir

Mimar Orhan Ersan, 2004 yılında Deniz Dokgöz ve Ferhat Hacıalibeyoğlu ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. Peki Orhan Ersan kimdir? İşte biyografisi...

Mimar Orhan Özgüner Köyde Mimari’yi anlattı!

Mimar Prof. Dr Orhan Özgüner'in  1968’de yaptığı Köyde Mimari Doğu Karadeniz araştırmasının fotoğrafları Türk ve İslam Eserleri Müzesi’nde meraklılarıyla buluştu.Özgüner, köy evinin sosyal düzenin yansıtıcısı olduğunu söylüyor.

İnşaat yapım hızı azaldı, konut fiyatları arttı!

İnşaat ve Gayrimenkul Uzmanı İsmail Yazıcı ve Yapı Denetim firması yetkilisi Mimar Orhan Keleş, doların yükselmesinin inşaat sektörüne etkisini değerlendirdi. Yetkililer, inşaatların yapım hızının düşerken, konut fiyatlarının arttığını söyledi.

Kinesis İnşaat Asmalımescit'te 2 tarihi binayı otele çevirecek!

2010 yılında Alaçatı'da Alâ Otel markasıyla otelcilik işine adım atan mimar Orhan Bayrak, şimdi de Asmalımescit'te iki tarihi binayı otele dönüştürmeye hazırlanıyor...

Kinesis İnşaat kent otelcisi oldu!

Asmalımescit'te yer alan 2 tarihi binayı otele çevirecek olan Kinesis İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Orhan Bayrak, "Kent otelciliğine geçmek bizim için farklı bir deneyim" diyor.. 

Kinesis İnşaat'tan 11 milyon dolarlık otel yatırımı!

3 butik otel yatırımına 11 milyon dolar harcayan mimar Orhan Bayrak, önceliğinin yüksek kâr değil, estetik ve erişilebilir oteller olduğunu söylüyor..

Mimar Zeynep Coşkun vefat etti! O da jetteydi!

Toyota Akkoyunlu'nun sahibi olan Orhan Coşkun'un kızı mimar Zeynep Coşkun da dün Başaran Holding'e ait olan düşen jetteydi...

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti!

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti. Cenaze namazı 1 Ocak 2018 Pazartesi günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camii'inde kılınacak.

Orhan Gencebay'ın torunu Orhan Efe mimar olacak!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı. “Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Sevim Emre ise “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde konuştu.

Orhan Erdil kimdir?

Türkiye'nin ilk 45 katlı projesini Erol Simavi ile yapmaya çalışan ve 1984 yılında Türkiye'nin ilk lagün projelerini, İzmir Atakent ve Mavişehir projelerini yapan Yüksek Mimar Orhan Erdil kimdir?

Orhan Saka kimdir?

TFF'nin eski başkan vekillerinden ve Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan Mimar Orhan Saka, 11 Aralık 2013'te vefat etti. Peki, Orhan Saka kimdir? Orhan Saka, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Mimar Orhan Saka kabri başında anılıyor!

Mimar Orhan Saka'nın vefatının 1. yılında 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 11:00'da Nakkaştepe'deki Kabri başında anılacaktır. Orhan Saka'nın anma töreni için ailesi bir mesaj yayınladı.

Orhan Uludağ kimdir?

Mimar Orhan Uludağ kimdir? Mimar Orhan Uludağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Uludağ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Orhan Uludağ...

Orhan Şahinler kimdir?

Mimar Orhan Şahinler kimdir? Mimar Orhan Şahinler, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Orhan Şahinler, hangi mimarlık firmaları ile çalıştı? İşte Mimar Orhan Şahinler...

Mimar Orhan Ersan kimdir Haberi

Mimar Orhan Ersan kimdir

Orhan Ersan kimdir?


Orhan Ersan, 1982 yılında Alaşehir'de doğdu. 2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 2003-2006 yılları arasında yüksek lisansını Dokuz Eylül Üniversitesi'nde tamamladı. 


Orhan Ersan, halen İKİARTIBİR mimarlık ofisinde mimari çalışmalarını devam ettirmektedir. 2004 yılında Deniz Dokgöz ve Ferhat Hacıalibeyoğlu ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. 2004 yılından itibaren katıldıkları Ulusal mimari proje yarışmalarında çeşitli ödülleri bulunmaktadır.



Orhan Ersan ve İKİARTIBİR Mimarlık projeleri!


2012 - Yeniev Konutları Manisa

2012 - Manisa Apart

2012 - Alaşehir Meydan Önerisi

2012 - Esentürk Evi

2012 - Ödemiş Otogar Binası

2012 - Ödemiş Belediye Hizmet Binası

2011 - Bornova Verapol Konut Projesi

2011 - Denizli N.H Evi

2010 - Alaçatı Konut Projesi

2010 - Lunapark Konut Önerisi 2

2010 - Lunapark Konut Önerisi 1

2009 - Gaziantep Üniversitesi Diş...