18 / 05 / 2024

mimar Tekin Ağırman

mimar Tekin Ağırman

Eski Tuzla CHP İlçe Başkanı Mimar Tekin Ağırman'ı öldürdüğü iddia edilen Zeynel Abidin Canpolat'ın, müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmaya, tutuklu sanık Canpolat ile Ağırman'ın ailesi katıldı.

Tekin Ağırman kimdir?

CHP Tuzla Eski İlçe Başkanı Mimar M. Tekin Ağırman vefat etti. Peki, Tekin Ağırman kimdir? Tekin Ağırman hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Tekin Ağırman..

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

24 Kasım’da öğretmenlere ikramiye verilecek mi? Bakan Tekin resmen açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Tekin, ayrıca muhalefetin "24 Kasım tarihinde öğretmenlere ikramiye verilsin" çağrısına cevap verdi.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

Dolar yükseliyor! Kur 27,51 liraya tırmanışa geçti! Son dakika: 3 Ekim Salı dolar/TL kuru ne kadar? 

Son dakika dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Faiz kararı öncesinde daha yüksek faiz artışlarının gelebileceği beklentisi ile tırmanışa geçen dolar 27,50 lirayı geçti. Son dakika dolar/TL kuru 3 Ekim 2023...

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Öğretmen ataması, mülakat, sınav sistemi... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den son dakika açıklaması geldi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenleri yakından ilgilendiren, öğretmenlik kariyer basamakları süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Tekin yeni eğitim öğretim döneminde uygulanacak yeni kuralları tek tek açıkladı! Uymayana disiplin cezası!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim döneminde uygulanacak yasakları açıkladı.  Öğrenciler yeni tedbirler ile yeni döneme başlarken yeni kurallara uymayanlara disiplin cezası verilecek. İşte yeni yasaklar... 

Özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı!

Son zamanlarda artan fiyatlar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Okulların açılması ile birlikte gözler şimdi de özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine çevrildi. Peki özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine zam gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin konu ile ilgili açıklamalarda bul

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Mobix İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mobix İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Ağırman tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü otomobil markası, 300 binden fazla aracını geri çağırdı!

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, arka lamba şikayetleri yüzünden 321 binden fazla aracını geri çağırma listesine ekledi. Şirket, geri çağırmanın nedenini açıklarken ekim ayı sonunda büyük ölçüde dış pazarlardan gelen ve aracın arka lambalarının yanmadığını iddia ederek şikayetçi olan müşt

Density Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Density Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da Vehbiye Ağırman Aslan tarafından kuruldu.

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıkaka Turizm Sağlık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile G. Abdelrahman H. Ahmad ve Velat Ağırman ortaklığında kuruldu.

mimar Tekin Ağırman Haberi

mimar Tekin Ağırman

Eski Tuzla CHP İlçe Başkanı Mimar Tekin Ağırman'ı öldürdüğü iddia edilen Zeynel Abidin Canpolat'ın, müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.


Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Canpolat ile Ağırman'ın ailesi katıldı.


Duruşmada savunmasını yapan Canpolat, psikolojik sorunları nedeniyle susma hakkını kullanmak istediğini belirterek, "Adli Tıp Kurumu'na sevkimi istiyorum. Şu anda ifade verebilecek durumda değilim. Yanlış bir ifade vermek de istemiyorum. Cezaevinde ve dışarıda psikolojik baskı altındayım. Psikolojim düzeldikten sonra kapsamlı ifade vereceğim" dedi.


Ağırman'ın eşi Özlem Ağırman, sanığın 1999 ve 2004 yılındaki seçimlerde yardım amacıyla bir süre eşinin şoförlüğünü yaptığı ifade ederek, "Aralarında herhangi bir husumet yoktu. Eşim kimseyle kavga etmezdi. Bu olayın arkasında başkalarının olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.


Müşteki olarak duruşmaya katılan 75 yaşındaki baba İmam Ağırman, "Oğlumun katilinin yüzünü...