14 / 05 / 2024

mimarlar ödüllerini aldı

mimarlar ödüllerini aldı

TÜRK Serbest Mimarlar Derneği tarafından bu yıl 11 'incisi gerçekleştirilen TSMD Mimarlık Ödülleri Töreni ve Yeni YIL Balosu, mimarlık ve yapı sektörünün katılımıyla Sheraton Ankara Otel'de düzenlendi.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Şeker GYO'nun web sitesi 'Muse Creative Awards'dan 2 ödül aldı!

Şeker GYO'nun web sitesi Real Estate kategorisinde Gold Winner, Property/Developer kategorisinde ise Silver Winner ödüllerini aldı...

İBB'nin meydan projelerinde birinciler ödüllerini aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) organize ettiği Taksim, Bakırköy ve Kadıköy meydanları ile Salacak kıyı bandı için düzenlenen yarışmada tasarım projelerinin birincileri ödüllerini aldı.

İnşaatta Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü CEO'ları belli oldu!

Ekonomist ve Capital dergisinin yapmış olduğu “40 Yaş Altı 40 CEO” araştırması sonuçlandı. Bu yıl beşincisi düzenlenen törende inşaat sektörünün önemli temsilcileri ödüllerini aldı.

Antwell Sign of The City Awards 2019’da En İyi Rezidans ödülü aldı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Gayrimenkul sektörüne yön verenler Real Estate Stars’da ödüllerini aldı!

Baymak ana sponsorluğunda Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ve Türkiye Müteahhitler Birliği’nin destekleriyle gerçekleştirilen Real Estate Stars 2018’de Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri açıklandı.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

İstanbul Tower 205’e European Property Awards’dan 2 ödül!

Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen İstanbul Tower 205 projesi “European Property Awards 2018-2019”dan “En İyi Ticari Yüksek Bina” ile “En İyi Ofis Geliştirme” ödüllerini aldı. 

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renevasyonu ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın imza attığı Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyonu ödül aldı.Tabanlıoğlu projesi, LEAF Awards 2017’de de yarışma jürisi tarafından Yılın Yenileme Çalışmas dalında birinci seçildi.

mimarlar ödüllerini aldı Haberi

mimarlar ödüllerini aldı

TÜRK Serbest Mimarlar Derneği tarafından bu yıl 11 'incisi gerçekleştirilen TSMD Mimarlık Ödülleri Töreni ve Yeni YIL Balosu, mimarlık ve yapı sektörünün katılımıyla Sheraton Ankara Otel'de düzenlendi. Gecede ayrıca mimarlık ortamına ve kültürüne katkı sağlayan mimar, kurum ve yapıların ödüllendirildiği yarışmada da ödüller verildi İki yüda bir düzenlenen TSMD Mimarlık Ödülleri bu sene TSMD Büyük Ödül, TSMD Yapı Ödülü, TSMD Mimarlığa Katkı Ödülü, TSMD Basın-Yayın Ödülü ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 5 dalda gerçekleşti. TSMD Mimarlık Ödülleri 2012-2014 dönem jüri üyeleri, Erkut Şahinbaş, Prof. Dr. Abdi Güzer, Doç. Dr. Adnan Aksu, Nesrin Yatman, Prof. Dr. Ali Cengizkan, Prof. Dr. Uğur Tanyeli, Boğaçhan Dündaralp ve Mürşit Günday'dan oluşan jüri tarafından mimarlık ortamında belirgin bir iz bırakan Günay Çilingiroğlu oy...