05 / 05 / 2024

Mıng Vancou kimdir

Mıng Vancou kimdir

Kanada'da tutuklanan Çinli teknoloji şirketi Huawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou, 7 milyonu nakit ve 3 milyonu gayrimenkul olmak üzere 10 milyon Kanada doları kefaletle şartlı serbest bırakıldı.

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

Yabancı ekonomistler Merkez Bankası için faiz tahmini yaptı!

TCMB’nin 26 Ekim Perşembe günkü toplantısında politika faizindeki artırımların sürmesi bekleniyor. Societe Generale, politika faizinde 300 baz puan artırım beklerken, Medley Advisors 500 baz puan, Deutsche Bank ise 500 baz puan artırım öngörüyor.

Ekonomistlerden TCMB'ye politika faizi artırımı beklentisi! Tahminleri duyan şimdiden hazırlıklara başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı öncesi gerçekleşen beklenti anketi sonuçları açıklandı. Anket, 15 ekonomistin katılımıyla düzenlendi ve tüm katılımcılar politika faizinde artırım öngördü.

Gram altın değerinde yükseliş trendi: Beklenen değer 2.000 lira ve üzeri!

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, tüm öngörülerinde doğru çıkan bir şekilde gram altın hakkında bilgiler verirken, altının gerçek değerini açıklarken üzücü bir haber verdi.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

14 Mayıs sonrası faiz ve dolara ne olacak? Uluslararası finans kuruluşundan korkutan tahmin!

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan, Türkiye'de 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçim sonrası kur ve faizlere ilişkin birtakım öngörülerde bulundu. Hazırlanan raporda seçim sonucundan bağımsız bir şekilde makro-ekonomik düzenlemelerin gerektiğine ve politika faizinin yüzde 30’a çıkabileceğine vur

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

İslam Memiş'ten bomba gibi tavsiye! Altından da dolardan kaçın diyor, işte yeni yatırım aracı

2023 yılı için yatırım öngörülerini sıralayan finans uzmanı İslam Memiş, çarpıcı gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş tahmini yaptı. Memiş, 100 bin TL'si olan bir kişinin nelere, ne şekilde yatırım yapması gerektiğini söyledi. İşte, 2023 yatırım tavsiyesi ile ilgili tüm detaylar...

Dolar, altın ve gümüşte neler olacak? Dolarda sert hareket mi geliyor?

Merkez Bankası'nın faiz indirim kararından sonra döviz kuru hareketlenmezken, altın ve gümüşte yükseliş yaşandı. Baskılanan döviz kuru patlayacak mı? Öngörüler neler?

Tarım sektöründe fiyatlar düşüyor! Emtia piyasası tedirgin! 

Emtia piyasalarında, merkez bankalarından sert faiz artırımı öngörüleri, Çin'deki koronavirüs kapanmaları ve ekonomilerdeki resesyon endişeleriyle geçtiğimiz hafta metaller öncülüğünde sert gerilemeler kaydedildi. Peki tarımda son durum ne? İşte emtia piyasaları...

Emekli promosyonu 10 bin TL olacak mı? ING Bank'ın vereceği promosyon da belli oldu

Emekli promosyonundaki yarış devam ederken, bankaların bu rakamı 10 bin TL bandına çıkarıp çıkarmayacağı merak ediliyor. ING Bank da emeklilere vereceği promosyonun miktarını açıkladı.

Mıng Vancou kimdir Haberi

Mıng Vancou kimdir

ABD'nin İran yaptırımlarını delmek için sahtekarlık yaptığı nedeniyle Kanada'da tutuklanan Çinli teknoloji şirketi Huawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou'nun kefaletle şartlı serbest bırakılmasına karar verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, uluslararası kamuoyunun ve piyasaların yakından takip ettiği kefalet duruşmasında, Kanadalı Hakim William Ehrcke'nin Mıng'ın ABD'nin resmi iade talebini beklerken şartlı olarak salıverilmesine hükmedildi.

Vancouver kentindeki evinde ikamet edecek gayrimenkul zengini Mıng, mahkemeye 7 milyonu nakit ve 3 milyonu gayrimenkul olmak üzere 10 milyon Kanada dolarını teminat olarak sunacak. 

Yaklaşık 10 gün hapishanede kaldıktan sonra kefalet duruşmasının üçüncü gününde şartlı serbest kalmasına karar verilen Mıng'ın akıbeti, ABD yönetiminin Kanada'dan iade talebinde bulunup bulunmamasına göre belli olacak.

Mıng'ın ABD'ye iade edilmesi halinde New York Doğu Bölgesi Mahkemesinde "birden fazla uluslararası kurumu dolandırmak için...