30 / 04 / 2024

mithat yenigün 15 temmuz mesajı

mithat yenigün 15 temmuz mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, ““Demokrasi, milli birlik ve beraberlik sınavı başarıyla verildi” dedi.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Beko CM 8102 çamaşır makinesinde 2 bin 250 TL indirim fırsatı başladı! Son gün 15 Eylül!

Beko’dan yeni evlenecek çiftlere ve evine çamaşır makinesine almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. CM 8102 çamaşır makinesinde Oliz’e özel 2 bin 250 TL indirim imkânı sağlayacağını duyuran Beko, kampanyanın 15 Eylül tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı! Doları olanlar bu tarihi not alın! Son dakika!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından döviz kurları yükselmeye başladı. Vatandaşlar ise doların yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Ünlü ekonomist doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı. 

Vestel 55 inç 139 Ekran 4K televizyon fiyatını 15 bin 999 TL yaptı

 Vestel 55 inç 139 Ekran 4K televizyon fiyatını 15 bin 999 TL olarak açıkladı. İşte detaylar...

Benzin, motorin ve LPG alacaklar dikkat! Az önce açıklandı! Son gün 15 Ağustos!  

Akaryakıt harcamalarına ilişkin bir kampanya düzenleyen Halkbank, Aytemiz istasyonlarından yapılacak harcamalara 90 TL ParafPara hediye edeceğini açıkladı. Halkbank, kampanyanın 15 Ağustos’ta biteceğini duyurdu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Seçim sonrası altın fiyatları fırladı! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları

Cumhurbaşkanılığı seçimleri ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin sonuçları netleşmek üzere. Piyasalarda hareketlilik görülüyor. Altın fiyatları fırladı. Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı rekorla kapattı. Gram altın dün serbest piyasalarda 1.300 TL olurken bugün de sınırları zorlamaya devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları.

Mercedes'in elektrikli SUV'u EQA kaç TL? İşte sıfır km'de Mercedes EQA’nın 15 Mart 2023 fiyat listesi…

Mercedes’in elektrikli SUV’u EQA'nın fiyatı açıklandı! Peki  Mercedes EQA kaç TL? İşte İşte Mercedes EQA’nın 15 Mart 2023 fiyat listesi…

1 doların 15 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı! Doları olanların resmen ayağı yerden kesildi! Hemen bakın

1 doların 15 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı... Doları olanların resmen ayağı yerden kesildi... Hemen bakın...

Gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gram altın 15 lira birden düştü! Elinde 1 gram altını bile olanlar çabuk bakın

Son dakika altın fiyatları yakından takip edilirken rekordan rekora koşan gram altın bugün 15 lira birden düştü. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü çabuk bakın! İşte son dakika altın fiyatları...

mithat yenigün 15 temmuz mesajı Haberi

mithat yenigün 15 temmuz mesajı

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla konuyla ilgili bir mesaj yayınladı. 

Türkiye’nin demokrasi ve milli birlik adına dört yıl önce son derece büyük ve başarılı bir sınav verdiğini belirten Yenigün, “Bu çerçevede 15 Temmuz kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyor, yaşananların tekrarına karşı ülkemizin bağımsızlığı, demokrasi ve refah dolu yarınları için herkesi sorumluluk içinde davranmaya davet ediyoruz” dedi.

Yenigün, şu şekilde devam etti:

“15 Temmuz 2016’da Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ve siyasi partilerimizin iradesinin yanında tüm Türkiye, farklılıklarını bir kenara bırakarak, demokrasimize kast edenlerin karşısında tek vücut olmuştur. Demokrasi, milli birlik ve beraberlik açısından çok önemli bir sınav başarıyla verilmiştir. Demokratik bir hukuk devleti çatısı altında barış içinde yaşamak aydınlık bir geleceğin ön...