19 / 05 / 2024

mobilyanın başkentı modoko

mobilyanın başkentı modoko

Modoko'nun Başkanı Etem Özçelik, yönetim kuruluyla birlikte verdiği iftarda referandumda evet oyu vereceklerini açıkladı

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor! Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022!

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi fiyat listesi 19 Haziran 2022...

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun Ankara'daki 42 arsasının değeri 116.5 milyon TL!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara'daki toplam 42 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

mobilyanın başkentı modoko Haberi

mobilyanın başkentı modoko

Mobilyada iç tüketim ve ihracatın yüzde 10'unu gerçekleştiren İstanbul mobilyacılar sitesi Modoko'nun Başkanı Etem Özçelik, yönetim kuruluyla birlikte verdiği iftarda referandumda ülkenin faydası için evet oyu vereceklerini açıkladı. Özçelik, "Mobilya nasıl eskiyince değişirse, Türkiye'ye dar gelen bu eski anayasa da değişmeli. Oyumuz evet." dedi.

Türkiye'nin önde gelen 267 mobilya üreticisinin 350 mağazayla faaliyet gösterdiği İstanbul'daki mobilyacılar sitesi Modoko'nun Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, 12 Eylül'deki halkoylamasında oylarının rengini 'evet' olarak açıkladı. Yönetim kuruluyla birlikte verdiği iftarda gazetecilerin referandumla ilgili olarak mobilyacıların ne düşündüğünün sorulması üzerine Etem Özçelik, görüşünü şöyle açıkladı: "Ben evet oyu kullanmayı düşünüyorum. Çünkü Türkiye'nin gelişime, değişeme ihtiyacı var. Nasıl eskiyen mobilyayı yenisiyle değiştirirsiniz, aynen bunun gibi Türkiye'ye dar bir elbise gibi gelen, eskiyen bu anayasa da...