16 / 05 / 2024

Modart Modüller Yapı adres

Modart Modüller Yapı adres

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki büyüme çelik yapılardan geçiyor!

Türkiye’nin inşaat malzemesini değil, inşaatı ihraç eden lider bir ülke haline gelebilmesi için modüler çelik yapı yönteminin yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Son dönemlerdeki fahiş fiyat artışları ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırırken, deprem kaygısı da tüketicileri farklı çözümlere yönlendirmek için düğmeye bastı. Bu çözümlerden bir tanesi de arsa üzerine yapılan modüler çelik yapılar...

Asgari ücret için 2. toplantı bugün! Zam oranı ne kadar olacak, masada hangi formüller var?

Asgari ücret için merakla beklenen 2. toplantı bugün yapılacak. Peki zam oranı ne kadar olacak, masada hangi formüller var? İşte milyonlarca çalışan tarafından merak edilen o soruların yanıtları...

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Arsanı al evini kendin yap! Ev yapmak isteyenler dikkat!

İller Bankası "ARSANI al evini kendin yap" projesi kapsamında 7 ilde 98 arsa, 23 Ağustos tarihinde vadeli, KDV'den muaf olarak açık artıma ile satışa çıkarıyor. Ev yapmak isteyenler dikkat...

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aysan Tan tarafından kuruldu.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Modüler prefabrik yapı sektörü 2022'den umutlu!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, Pazarlama modüler sektörüne ilişkin 2022 beklentilerini açıkladı.

Dorçe Prefabrik çevreci modüler yapılar inşa ediyor!

Dorçe Prefabrik ve İnşaat, pratik kurulumu be avantajlı özellikleriyle dikkat çeken çevreci yapı tasarlamaya devam ediyor. 

Modart Modüller Yapı adres Haberi

Modart Modüller Yapı adres

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe tarafından kuruldu.

Modart Modüller Yapı Sistemleri Anonim Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır. 1. Şirket her türlü şehircilik, mimarlık, dekorasyon, inşaat mühendisliği, makine ve elektrik mühendislikleri ile her türlü proje yapımı ve gayrimenkul konusunda sigorta eksperliği ile Enerji Kimlik Belgesi (EKB) Hazırlanması ve Danışmanlık, bilirkişi hizmetleri yapar. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her tür ve branşta proje hazırlanması uluslar arası proje yarışmalarına iştirak eder. 3. Konusu ile ilgili gerek duyacağı taşınır veya taşınmaz malları satın alır , gerektiğinde fazla olanları satar ve bu işlemlerden dolayı borçlu veya alacaklı olabilir , gerektiğinde belediyelere , kamu kurum veya kuruluşlarına yol...