17 / 05 / 2024

modası geçmeyecek konutlar

modası geçmeyecek konutlar

Ziya Yılmaz bugünü satın alıyorsanız, 5 yıl sonra o projelerin modası geçmiş oluyor. 5 yıl sonra öyle Kuleler, öyle binalar yapılıyor ki, siz artık orada oturmaktan rahatsız olmaya, ezilmeye başlıyorsunuz...

1941'de kiralar hakkında yeni karar! Yeni yapılan konutlar için kira düzenlemesi!

1941 yılında yeni yapılmış veya tadilattan geçen konutların kiraları için yeni bir düzenlemenin yapılması kararlaştırılmış.

Ev sahipleri ödeyecek: Değerli konut vergisi yanlış uygulanıyor! Kaldırılmalı ya da uygulanabilir duruma getirilmeli...

Değeri 9 milyon 967 bin TL'yi geçen konutlar için bu yıl ödenecek değerli konut vergisinde geri sayım başladı. Peki değerli konut vergisi nasıl uygulanmalı? Hangi yanlışlıklar var?

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür'den deprem açıklaması! 2024 depremsiz geçmeyecek!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve Naci Görür, bugün Kuşadası Körfezi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

Üniversite öğrencilerine telefon ve bilgisayar desteğinde detaylar belli oldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Üniversite öğrencilerine telefon, bilgisayar ve internet desteği verilmesine yönelik tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Öğrenciler çeşitli tip cihazlar için destekten yararlanabilecek fakat destek tutarı 5 bin 500 TL’yi geçmeyecek.

Yeni evlenenlere verilecek faizsiz kredide asgari ücret detayı! Bu limiti geçmeyecek!

Yeni evli çiftlere verilmesi planlanan faizsiz kredi ile ilgili ayrıntılar aylardır merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin ayrıntıları ortaya çıkarken, yeni evleneceklere verilen faizsiz kredide asgari ücret detayı dikkatleri çekti.

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Kamu-Sen'den son dakika çağrısı: Afet tazminatı tüm ilçelerde geçerli olsun, deprem konutları bitene kadar verilsin! 

Türkiye Kamu-Sen, deprem bölgesindeki kamu personeline sağlanan ‘afet tazminatı’nın olağanüstü hal ilan edilen 11 kentteki bütün ilçelerde görevli kamu çalışanları için geçerli olmak üzere genişletilmesine ve ödemenin deprem konutları tamamlanıncaya kadar yapılmasına ilişkin dilekçe hazırladı. 

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dolar düşmeyecek diyen Ekonomist Selçuk Geçer rakam verdi! Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak

Dolar tahminleri ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer ''dolar düşmeyecek'' diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak.

modası geçmeyecek konutlar Haberi

modası geçmeyecek konutlar



İstanbul'da birbirinden farklı mimari özelliklerle öne çıkan Dalga, Burgu, Tango, Vazo Kulelerini inşa eden DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Halkımıza, bugünü değil yarını satın almalarını ve geleceğe yönelik projelerde konut sahibi olmalarını tavsiye ediyorum" dedi. 


Yatırımların durmaması gerektiğine işaret eden Yılmaz, kentsel dönüşümün planlı şekilde yapılması halinde gelecek 10 yılda inşaat sektörünün ciddi ivme kazanacağını söyledi. 


Yılmaz'ın sektörün durumu ve DAP Yapı'nın 2014 hedefleriyle ilgili açıklamalarının satır başlan şöyle:


 Kredi faizlerinin değişkenliği alıcıyı yoruyor. Alıcıyı ve yatırımcıyı teşvik edecek düzenlemeler getirilmesi gerekirken inşaat sektörünün hevesini kıran uygulamalarla karşılaşıyoruz. Önümüzdeki süreçte bu oranların alıcıda tedirginlik yaratıp, satın alma talebini erteletecek boyuta varmamasını istiyoruz. 


Önümüzdeki dönem, fmansal gücü olan, sözlerini zamanında yerine getiren, kurumsal sürekliliğe sahip şirketler daha önemli hale gelecek. 


Yabancıya oturum izninin...