28 / 08 / 2024

Modern Uygulama İnşaat iletişim

Modern Uygulama İnşaat iletişim

Modern Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Galip Topönder tarafından kuruldu.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Erdem Modern İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erdem Modern İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Erdem tarafından kuruldu.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kamacı tarafından kuruldu.

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Tuğrul Üstündağ, Şerife Canan Sağlıcak, Tamer Toprak ve Tuncay Ergün ortaklığında kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Tky Proje Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tky Proje Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Turgut KAmil Yılmaz tarafından kuruldu.

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Naz tarafından kuruldu.

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yasir Dündar tarafından kuruldu.

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim Elsayed ve Semiye Arslan tarafından kuruldu.

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Modern Arya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Arya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mohammad Aydın tarafından kuruldu.

Modern Uygulama İnşaat iletişim Haberi

Modern Uygulama İnşaat iletişim

Modern Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Galip Topönder tarafından kuruldu.

Modern Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Şirket, her türlü ikamet amaçlı olan ve ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatı faaliyetlerinde bulunabilir. 2. Şirket, her türlü inşaat taahhüt işleri yapabilir. 3. Şirket her türlü konut, işyeri, ticarethane, endüstriyel tesislerin inşaatlarını yapabilir, satabilir, kendi hesabına arazi ve arsalar alabilir bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir. 4. Şirket, yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapabilir ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, endüstriyel tesisler ve turistik tesisler,...