06 / 05 / 2024

Modoko 45. yıl özel indirim

Modoko 45. yıl özel indirim

Modoko, 45. Yılını özel indirimlerle kutluyor. Her bütçeye uygun mobilya seçeneklerine sahip olan Modoko, evlilik sezonu alışverişin yoğun olduğu dönemde yüzde 30’a varan indirim yapıyor…

Erdemir 2023 yılı için temettü teklifini açıkladı! 

Erdemir Yönetim Kurulu, 2023 yılı için temettü teklifini açıkladı. Erdemir’den yapılan açıklamada 2023 yılı için net 0,45 Türk Lirası temettü ödeme teklifi sunulmasına karar verildiği belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Memura 2024 yılı için yüzde 45 zam! Son dakika: Hemen bu detaylara bakın! 

Memur ve memur emeklilerine ilişkin zam oranının belirlenmesi amacıyla bugün ikinci toplantı gerçekleştirildi. Hakem kurulunun konuya ilişkin kararının bu hafta açıklanması bekleniyor. Peki memura 2024 yılı için ne kadar zam uygulanabilir?

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Gıda fiyatlarında son 45 yılın en sert artışı yaşandı!

İngiltere’de Aralık 2022 yılında gıda fiyatlarının yüzde 16,8 ile son 45 senenin en sert artışını kaydettiği belirtildi.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Dünya Bankası: Avrupa ve Orta Asya bölgesindeki ekonomiler bu yıl yüzde 4,45 daralacak!

Dünya Bankası tarafından, Avrupa ve Orta Asya bölgesindeki yükselen ve gelişmekte olan ekonomilerin bu yıl yüzde 4,45 daralmasının ve 2008 küresel finansal krizinden bu yana en kötü resesyonu kaydetmesinin beklendiği bildirildi.

Martı GYO'ya 45 yıllık arsa tahsisi!

Martı GYO tarafından Muğla Ortaca'da 79 bin 81,51 metrekare yüzölçümlü orman vasıflı taşınmazın üzerinde 496 yatak kapasiteli 1. sınıf tatil köyü yapılmak amacıyla 2 Eylül 1997 tarihinde 45 yıl süreyle Martı Otel İşletmeleri A.Ş. lehine kesin tahsisi yapıldı. 

Doğuş GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Doğuş GYO, 2019 yılında Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarımıza göre gerçekleşen 45 milyon 457 bin 370 TL tutarındaki karın geçmiş yıllar zararlarına mahsup edilmesine ve geçmiş yıllar zararları dolayısıyla kar dağıtımı yapılmamasına karar verdi. 

İşte 45 yıldır kapalı olan Maraş!

İşte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hükümetinin envanter çalışmalarının ardından 45 yılın ardından açmayı planladığı Maraş...

Kalyon Holding 45. yılını kutluyor!

Kalyon Holding’in inşaat, enerji, gayrimenkul yatırım ve havacılık sektöründeki kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin akademik yönetimi Ortak Aklımızla Geleceğe çalıştayı için Antalya’da bir araya geldiler...

Modoko 45. yıl özel indirim Haberi

Modoko 45. yıl özel indirim

1969 yılından bu yana mobilya sektörüne öncülük eden Modoko, 45. Yılını özel indirimlerle kutluyor. Her bütçeye uygun mobilya seçeneklerine sahip olan Modoko, evlilik sezonu alışverişin yoğun olduğu dönemde yüzde 30’a varan indirim yapıyor…

Avrupa’nın en büyük açık hava mobilya alışveriş merkezi olan Modoko, 150 bin metrekarelik dev alanda 45 yıldır hizmet veriyor. Anadolu Yakası’nda Dudullu’da yer alan Modoko, 350 mağazayla her bütçeye ve zevke uygun mobilya sunuyor.

Sektörde 45 yıl…

Sektöre adım attığı günden bu yana kaliteli hizmeti hedefleyen Modoko, 45. yaşına giriyor. ‘Mobilyanın Başkenti’ ünvanı ile tüketicinin güvenini kazanmış olan Modoko, dünyada bir ilke imza atarak ‘Mobilya AVM’si’ olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bu yıl 45. Yılını kutlayan Modoko, ziyaretçilerin yüzünü güldürecek bir kampanya yapıyor. Modoko’da yer alan anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapanlar...