30 / 04 / 2024

mortgage başvuru koşulları

mortgage başvuru koşulları

Konut sahibi olmak isteyen kimselere, bankalar uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredide ortalama 10 sene ile 30 sene arasında vade söz konusu oluyor. Peki, mortgage başvuru şartları nelerdir?

Amerika'da mortgage başvuru artışını 6'ıncı haftaya taşıdı...

ABD'de 8 Aralık 2023 tarihinde sona eren mortgage başvuruları üst üste 6'ıncı haftasında da yükselirken, 30 senelik faiz son 4,5 ayın en az seviyesine kadar indi. İşte haberin ayrıntıları...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

2023 Kaymakamlık sınavı ne zaman?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yılın Kaymakamlık Sınavı tarihini açıkladı. Yerlikaya, sınavla ilgili başvuru koşullarının yakında ilan edileceğini ifade ederken, adaylara çalışmalarına şimdiden başlamalarını önerdi. İşte sınavla ilgili son bilgiler haberin devamında... 

VGM bursu için başvuru tarihi belli oldu! VGM bursu için gerekli koşullar nelerdir?

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün (VGM) burs başvuru tarihleri konusu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Ortaöğrenim yardımları için tarihler netleşirken, yükseköğrenim bursları için ise YKS ve DGS ek yerleştirme takvimine uygun bir şekilde belirleneceği duyuruldu. VGM bursu hakkındaki detaylar...

YSK’dan son dakika personel alımı! Detaylar az önce açıklandı! Son başvuru tarihi 3 Ekim!

YSK, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilanda detaylar ve başvuru koşulları tek tek belli oldu.

İŞKUR, en az ilkokul mezunları için 34.529 beden işçisi pozisyonunda alım yapıyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), en az ilkokul mezuniyet şartıyla 34.529 beden işçisi pozisyonu için alım yapacağını duyurdu. Başvuru koşulları ve alım ile ilgili diğer bilgiler yayımlanan ilanda belirtildi. İşte İŞKUR'dan yapılan son personel alım detayları haberin devamında...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Savunma Sanayii Başkanlığı yüksek maaşlı personel alımı yapacak! Başvurular başlıyor! Acele edin!

Savunma Sanayii Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda tüm kadrolar ve başvuru koşulları tek tek paylaşıldı.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Kızılaydan yardım parası! 5 bin TL almak için detaylar! 

Türkiye vatandaşlarına 5 bin TL Kızılay’dan yardım desteği geldi! Bu destek ihtiyaç sahibi ilgilendiriyor. Türkiye’de yardıma ihtiyacı olan aileler Kızılay’ın bu desteğinden yararlanabilecek. Yardım kampanyasından yararlanmak için belirli başvuru koşullarının sağlanması ve zamanında başvurulması ger

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Bu doğrultuda, başvuru koşulları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Kamu Gözetimi Kurumu son dakika kararıyla KPSS şartsız personel alacak!

İŞKUR, yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre, Kamu Gözetimi Kurumu bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacak. Gerçekleştirilecek personel alımına yönelik detaylar ve başvuru koşulları da belli oldu.

BUSKİ’den sürpriz personel alımı! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne (BUSKİ) personel alımı yapılacağı öğrenildi. BUSKİ bünyesinde istihdam edilecek personellere yönelik kadro listesi ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar...

mortgage başvuru koşulları Haberi

mortgage başvuru koşulları

Mortgage başvuru şartları!

Konut sahibi olmak isteyen kimselere, bankalar uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredide ortalama 10 sene ile 30 sene arasında vade söz konusu oluyor. Peki, morgageyi kimler alabilir? Mortgage başvuru şartları nelerdir?


Mortgage kredi şartları, bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Bir kimseye veya taşınmaza bir banka kredi vermezken; bir diğer banka bu taşınmaza kredi verebiliyor.


Ancak genel olarak bankaların mortgage başvuru aşamasında istediği bilgi ve belgeler hemen hemen aynı oluyor. Mortgage kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:


Mortgage kredi şartları ..

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam...