13 / 05 / 2024

mrc yapı manşar koankları

mrc yapı manşar koankları

Ağva'da yükselen Manşar Konakları 3 farklı tip villadan meydana geliyor, projede fiyatlar 255 bin liradan başlıyor

Arçelik Imperium TV'lerde yeni yıla özel indirim kampanyası!

Arçelik, seçili TV'lerde aralık ayına özel olarak indirim kampanyası yapıyor. Arçelik aralık ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Bilgiçler Yapı AKTİM Çarşı lansman için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgiçler Yapı, 2023 yılını 3 milyar 100 milyon TL’lik yeni projesi AKTİM Çarşı - Ofis projesinin temel atma hazırlıklarıyla tamamladı.

Arçelik Geniş Hacimli Buzdolaplarında 6.000 TL'ye varan indirim kampanyası!

Arçelik, seçili buzdolaplarında kasım ayına özel olarak 6.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapıyor. Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

2023 Bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. Dönem bekçi alımı başvuru sonuçları belli oldu mu?

18 Ocak - 3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuru işlemlerinin ne zaman açıklanacağı gündemde yer alıyor. Peki, 2023 Bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Sessiz, tasarruflu, geniş hacimli! 16 programlı, leke düşmanı Arçelik 9124N 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Bir çamaşır makinesinden ne bekliyorsanız daha fazlası. Arçelik 9124N Çamaşır makinesi, 5.0 tam puanıyla, çamaşır makinesi almak isteyenlerin mutlaka bakması gereken bir model. İşte detaylar..

EGM bekçi alımı şartları nelerdir? 3 bin bekçi alımı başvuruları ne zaman?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesine 3 bin bekçi alımı yapılacak. Çarşı ve mahalle bekçi kadrosu ihdas edilmesine ilişkin karar, Resmî Gazete’de yayımlanmıştı. Binlerce adayın beklediği 3 bin bekçi alımı için başvuru şartları için gözler Polis Akademisi Başkanlığı’na çevrildi.

İstanbul Boğazı'nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruyor!

İstanbul Boğazı’nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruluyor. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası ile tarihi yarımada da kurulacak 3 komisyonda alanında uzman kişiler görev alacak. Aykırı olan yapılar derhal yıkılacak veya yıktırılacak...

İstanbul riskli yapılardan arındırılıyor!

İstanbul'da yaşanan 5,8’lik depremden sonra, riskli bina tespitleri ve kentsel dönüşüm çalışmaları gündeme oturdu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul'da kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilen toplam 329 bin 173 riskli bağımsız biriminden 257 bin 905’inin yıkımı tamamlandı…

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.

Meriç Mrc Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Mrc Yapı Denetim Limited Şirketi Tolga Sevecan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ülkü Uçar: Herkesin emlak danışmanı olmalı!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, emlak alım satım işleri sırasında ve sonrasında Tapu Müdürlüğü’nde ve belediyede ön araştırma yapılması gerektiğini söyledi. Uçar, “Aile Hekimi gibi Emlak Danışmanımız da olmalı” dedi.

Siirt Veysel Karani çarpık yapılardan arındırılıyor!

İnanç turizmiyle her yıl on binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Siirt'in Baykan ilçesi Veysel Karani beldesindeki çarpık yapılar, kentsel dönüşüm projesiyle kaldırılıyor.

Veysel Karani Hz. Türbesi’nin çevresi çarpık yapılardan arındırılıyor!

TOKİ tarafından Siirt’in Baykan ilçesi Veysel Karani Beldesi’nde kentsel dönüşüm ve gelişim projesinde inşa edilecek 55 konut ile 145 dükkânın ihalesi 27 Temmuz Çarşamba günü yapıldı.

mrc yapı manşar koankları Haberi

mrc yapı manşar koankları

Ağva Manşar Konakları MRC Proje ve Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla 4 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 14 villadan meydana gelen projedeki konutlar hemen teslim ediliyor.


Manşar Evleri'nde;

390 ile 443 metrekare arasındaki A tipi villalar 510 bin lira ile 600 bin lira arasında;

320 ile 364 metrekare arasındaki B tipi villalar 420 bin lira ile 490 bin lira arasında;

200 ile 110 metrekare arasındaki C tipi villalar 255 bin lira ile 290 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Anahtar teslimlerin hemen gerçekleştiği projede banka kredisi ilse konut sahibi olunabiliyor.


MRC Tasarım Manşar Konakları'nda; yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Manşar Konutları; Atatürk Havalimanı'na 93 kilometre,Sabiha Gökçen Havalimanı'na 53 kilometre mesafede yükseliyor.



(216) 326 26 49


Ceren...